Marmaris - Zabava

Zabava

Marmaris ima fantastičan noćni provod foto: Martijn Russchen/flickr.com


Fantastičan noćni život
je ono po čemu je Marmaris između ostalog poznat. Kada sunce zađe i kada se odmorite, kada počne da pada mrak, započnite svoj noćni provod tako što ćete popiti čašu lokalnog piva u nekom baru ili neko tradicionalno tursko piće: rakiju, salgam, airan, salep... Nakon toga, spremite se, jer zabava počinje.

 

Plaža Long udaljena je 500 m od centra Marmarisa i može biti dobar izbor za početak vašeg provoda. Restorani, barovi, pabovi u ovom delu Marmarisa stoje vam na raspolaganju do ponoći. Zagrejte se uz karaoke, oraspoložite se uz čašu omiljenog pića i krenite dalje u istraživanje noćnog provoda ovog letovališta.

 

Započnite svoju noć uz omiljeno piće foto: Ross_Goodman/flickr.com

 

Intenzivniji i najbolji noćni provod naći ćete u Bar ulici. Ova ulica prepuna je diskoteka, klubova, kafića, barova, pa se u jeku sezone naoružajte strpljenjem, jer je gužva velika. Muzika uživo, pop ili rok muzika, rege zvuci, tehno ritam, na vama je samo da izaberete ono što volite i da se prepustite. Atmosferu do usijanja dovode plesači, šou laserima, pena... U ovoj ulici nalaze se: Backstreet diskoteka, klub Areena, plesni klub Greenhouse, bar i noćni klub Crazy Daisy, Rock bar, bar X Cocktail... Svi lokali u ulici rade do 05:00 h.

 

U Marmarisu provod traje do jutra foto: Ross_Goodman/flickr.com

 

Posebna atrakcija jesu turske večeri, koje vam omogućavaju da osetite tradicionalni duh Turske i zanjišete kukovima u ritmu njihovog plesa. Dosta klubova organizuje večeri ovakvog tipa, ali najpopularniji je Kervansaray. Svoje veče ovde započećete tradicionalnim jelom, a tokom cele noći domaća i bezalkoholna pića su besplatna. Ono što nakon toga sledi je tradicionalni folklorni ples, trbušne plesačice i šou sa vatrom. Uživajte!
 

Pošalji stranu na:


Avio karte