Marmaris - Restorani

Restorani

I "brzu hranu" naći ćete u Marmarisu foto: nechbi/flickr.com

 

Turska kuhinja – ukusna i privlačna, a u Marmarisu restorani turske kuhinje ne manjkaju. Međutim, i kuhinje drugih zemalja ovde ima sasvim dovoljno, pa ako ste ljubitelj italijanske, kineske, francuske, indijske ili neke druge internacionalne kuhinje, ne brinite, naći ćete ih u Marmarisu.

 

Ne propustite riblje specijalitete foto: Hasan Basri AKIRMAK/flickr.com

 

Posetite restorane:

 

- Pineapple: Ovaj restoran otvoren je 1991. godine, a posećen je zbog ukusne hrane, ljubaznog osoblja i fantastičnog pogleda. Restoran je otvoren od 07:30 do 00:00 h. Adresa restorana je Netsel Marina, a broj telefona: + 90 252 4120976.


- La Fortune: Ako ste ljubitelj morskih specijaliteta, ovo je mesto za vas. Ali, pored ovih specijaliteta, uživajte i u ukusu internacionalne i mediteranske kuhinje. Adresa restorana je Netsel Marina, a broj telefona: + 90 252 4131748.


- Amigos: Ovaj restoran nalazi se pored Marmaris dvorca, a na njegovom meniju nalaze se specijaliteti turske i engleske hrane. Adresa restorana je Barbaros Cad. H. Sok. 25.


 

Kebab foto: livepine/flickr.com

 

- Jan de Wit: Ako vam nedostaje pica, kebab, sveža riba, salate, dođite u ovaj restroran. Adresa restorana je Barbaros Caddesi no. 123.


- Taj Mahal: Od 1997. godine, kada je ovaj restoran otvoren, posetioci Marmarisa mogu uživati u specijalitetima indijske kuhinje. Takođe, začini koji se koriste prilikom pripreme hrane potiču iz Azije. Adresa restorana je Kemal Elgin Bulvari Karacan Plaza No: 54/17.


- Dede: Ovaj restoran počeo je sa radom 1973. godine, i od samog početka posluje sa uspehom. Adresa restorana je Barbaros Street No: 15...
 

Pošalji stranu na:


Avio karte