Turska

Kratak opis - Turska

Turska je zemlja gde ćete naći uvek ljubazne, gostoljubive i nasmejane ljude. Ovo je zemlja kontrasta i raskošne lepote, na čijim se prostorima prepliću staro i novo, tradicionalno i moderno... Zemlja bogate tradicije i istorije, idealna za odmor, šoping i zabavu za sve generacije.

 

Zapljuskuju je četiri mora: Crno, Mramorno, Egejsko i Sredozemno, sa oko 8.300 km obale, a primorje ima idealnu klimu koja omogućava uživanje na peščanim plažama i u slikovitim mediteranskim gradićima. Osim obale, turskom pejzažu poseban pečat daju i prirodni lokaliteti izuzetne lepote od kojih neke možete da posetite bez obzira na kom se delu obale nalazite. Ova zemlja nudi veliki izbor hotela uz širok spektar porodičnih paketa i vrlo povoljne popuste za decu.

Vaši utisci - Turska


4.8
Turska za svaku preporuku,daleko su od nas a i od Evrope,spoj tradicije i moderne kulture...
4
More je odlično, dosta slano i veoma toplo. Kleopatrina plaža je izuzetno lepa. Alanja je lep i velik grad. Turci su izuzetno ljubazni i prijatni. Cene su normalne, osim alkoholnih pića cigareta. Imaju odlične konditorske...

Putopisi - Turska

Vodič kroz Kemer
meri_ki, 29. 08. 2013. - Komentara 1
Odmah na početku bih rekla da sama destinacija, koja god da je u pitanju, bez pravih saputnika gubi smisao. E na ovom putu su se „zvezde“ poklopile: pravi ljudi, na pravom mestu u pravo vreme!
Alanja - nezaboravno letovanje
jedza79, 19. 11. 2010. - Komentara 5
Alanja - nezaboravno letovanje za svakog ponešto
Naša preporuka
Pošalji stranu na:


Avio karte