Tunis

Vaši utisci

Posetili ste ovu lokaciju?

Registrujte se ili ulogujte i podelite sa nama vaše utiske

Utisci: 3


Ocena
3.4
andjelaned - 19.06.2014 - 09:31h

U Tunis treba otici da biste upoznali zemlju potpuno razlicitu od Srbije. To je zemlja pustinje i maslina. Mi smo bili 2012. god. sa malim detetom u Port el Kantaouiu i nismo nazalost zbog klinke mogli ici na izlet u pustinju (sto nikako ne treba propustiti), ali smo isli na izlet u Frigia park - animal & botanic park koji je oko 40 min. voznje udaljen od Porta. Na putu do tamo stekli smo utisak kakva je Tunis zemlja...pustinja i maslinjaci. Prvi utisak o ovoj zemlji stekli smo kada smo iz klimatizovane aerodromske zgrade izasli napolje na 44 stepena. Potpuni sok :) ali smo se brzo privikli.....posle dva tri dana:) Meni je Tunis prelepa zemlja upravo zbog svoje razlicitosti i obavezno je treba posetiti.

Ocena lokacije:
Čistoća:
Cene:
Noćni život:
Prevoz:
Kulturna ponuda:
Zemlja je pogodna za:
Mlade:
Porodicu:
Parove:
Individualno:
Turiste:

Ocena
1.8
ludi_dok - 15.10.2012 - 18:13h

Sigurno je da Tunis ima dosta toga da pruži ali ukoliko idete sa bebom kao što smo mi to učinili bolje je ograničiti se na hotel i na kratke izlete do obližnjih gradova. Mi smo bili do Port el Kantouia koji je super za setnju i do Susa-medine koja nema šta da ponudi. U ova dva grada nismo videli ništa originalno što bi bilo vredno kupiti i doneti kući kao uspomenu. Kinezi u bloku 65 su za njih Pariz.

Ocena lokacije:
Čistoća:
Cene:
Noćni život:
Prevoz:
Kulturna ponuda:
Zemlja je pogodna za:
Mlade:
Porodicu:
Parove:
Individualno:
Turiste:
Ocena
4.2
Bora Drndarevic - 02.10.2012 - 23:47h

Prvi utisak o Tunisu je bio 1997 kada smo priv put posetili ovu prelepu zemlju i došli sa tog odmora puni lepih doživljaja o lepoti te zelje, o ljubaznim domaćinima i prijatnim ljudima koji su nas na ulici obasipali dobrodošlicom. Taj utisak se nije promenio ni kad smo ponovo došli da letujemo 2005 godine i tad išli i na izlet u saharu obilazeči gotovo pola Tunisa kroz mesta koja nisu turistička. Tunis nas je još više očarao , pa smo i 2009, 2010. 2011 i 2012 godine odlućili da naša destinacija letobanja bude baš Tunis. Sada to više nije samo zemlja koja nas je osvojila već i zemlja gde smo stekli prijatelje. Sve u toj zemlji je lepo ako upoznaš njien ritam i shvatiš da je to Afrika , Da je to zelja puna lepog cveća, bogate kulture i mnogo toga što može dati turisti koji je želi upoznati, Utisak o toj Zemlji preneli smo mnogim našim prijateljima koji su sada zaljubljenici Tunisa kao i mi, jer sad idemo zajedno da uživamo u njenim lepotama i onome što nam ova destinacija pruža . Moja preporuka je svima da bar jednom idu i upoznaju Tunis. Biće oduševljeni, ali unapred moraju da znaju gde idu i da se Tunis nalazi u Africi, i da nosi taj neki pečat tog kontinenta,

Ocena lokacije:
Čistoća:
Cene:
Noćni život:
Prevoz:
Kulturna ponuda:
Zemlja je pogodna za:
Mlade:
Porodicu:
Parove:
Individualno:
Turiste:
Pošalji stranu na:


Avio karte