top ponuda - Vrnjačka Banja - Zabava

Zabava

Karneval foto: abbilder/flickr.com

 

Vrnjačka Banja je puna odličnih lokala kako za dnevno opuštanje, tako i za noćne izlaske. Provod je odličan, jer je kvalitet ovih mesta stvarno na vrhunskom nivou. Postoji mesto za ljubitelje svakog tipa zabave.

 

Jedan od najpopularnijih kafića je Boss koji se nalazi u samom centru Banje. Od ostalih kafića preporučujemo: Kralj, In, Paris, Lido, Art, La Vida, Teatar, Trokadero, Švajcarija i Goč.

 

Ludi noćni provod uz odličan moderni ambijent i vrhunsko ozvučenje i rasvetu nudi klub Podroom. Ovaj lokal ugošćuje poznate srpske muzičare i bendove. Kafe-bar Savka, takođe, nudi odličan provod uz najbolje društvo u Banji.

 

Kao jedno od najpopularnijih turističkih mesta u Srbiji, Vrnjačka Banja ima dosta kulturnih, a posebno muzičkih manifestacija u toku godine. Ovde su nastupali srpski, ali i svetski poznati muzičari: Toto Kotunjo, Boni Tajler, Vaja Kon Dios, Zdravko Čolic, Hari Mata Hari, Vlado Georgijev, Van Gog, Balkanika, Riblja Corba, Legende, Željko Samardžic, Crvena Jabuka, Masimo Savić, Film, Jelena Rozga, Ceca, Magazin, Haris Džinović i mnogi drugi. Koncerti narodne, zabavne i klasične muzike se redovno organizuju.

 

Jul je mesec koji u Vrnjačku Banju dovodi 200.000 posetilaca. U pitanju je Vrnjački Karneval koji traje nedelju dana. U ovom periodu imate utisak da ste u minijaturnom Riu. Ulice su preplavljene igračima, manifestacijama, maskama i muzikom, hranom i pićem. Karnevalske grupe iz celog sveta dolaze u Srbiju da bi se pojavile na ovom karnevalu. Najbitniji događaj je Velika međunarodna karnevalska povorka. Ovaj Karneval je dobio “Turistički cvet” priznanje za najbolju turističku manifestaciju, koje je dodelila Turistička organizacija Srbije.
 

Pošalji stranu na:


Avio karte