Utisci

Poštovani korisnici,

 

Da biste ostavili utisak, morate biti registrovani ili prijavljeni korisnik.

 

Utisci za Destinacije

Ukoliko želite da ostavite vaš utisak za određenu destinaciju (npr. Egipat), potrebno je da u glavnoj navigaciji izaberete Destinacija / Afrika / Egipat.


U delu Info možete pročitati osnovne informacije u vezi sa izabranom destinacijom. Vaš utisak možete ostaviti klikom na tab Utisci.

 

 

Utisci za Mesta

 

Ukoliko želite da ostavite vaš utisak za određeno mesto (npr. Hurgada), potrebno je da izaberete Destinacija / Afrika / Egipat / Mesta / Hurgada.


U delu Info možete pročitati osnovne informacije u vezi sa izabranim mestom. Vaš utisak možete ostaviti klikom na tab Utisci.

 

Na istom mestu možete dati vašu ocenu smeštaja, cene, lokacije kao i vaše mišljenje da li je mesto pogodno za mlade, porodicu, parove...

 


 

 

 

Utisci za Hotel

 

Ukoliko želite da ostavite vaš utisak za određeni Hotel (npr. Triton Empire Inn), potrebno je da izaberete Destinacija / Afrika / Egipat / Mesta / Hurgada / Triton Empire Inn.


U delu Smeštaj možete pročitati osnovne informacije o hotelu. Vaš utisak možete ostaviti klikom na tab Utisci.

 

 

Na istom mestu možete dati vašu ocenu smeštaja, cene, lokacije kao i vaše mišljenje da li je hotel pogodan za mlade, porodicu, parove... 

 

 

Zamolili bismo vas da pre ostavljanja utiska pročitate pravila.