Superodmor

O nama

Šta je SuperOdmor.rs?
SuperOdmor.rs je internet sajt koji pruža sve informacije i pomoć putniku u odabiru turističke ponude organizatora putovanja – turističkih agencija.

SuperOdmor.rs je namenjen potrebama putnika, prava pomoć u rezervaciji paket aranzmana i usluga kupovine hotelskog smeštaja i avio karte.

 

Za posetioce

Uloga sajta SuperOdmor.rs?
Da uštedi Vaše dragoceno vreme i novac, i pomogne u izboru najbolje i najpovoljnije ponude za Vas.

Da uvek pruži pravovremenu informaciju o ponudama i spoji Vas sa organizatorom putovanja koji kasnije vodi kompletnu brigu o Vama vezano za Vaš dolazak u samu agenciju, uplatu aranžmana i vodjenje na željenu destinaciju.

Da omogući korisniku da brzo i lako na jednom mestu pronadje ponude turističkih agencija za željenu destinaciju.

 

Odgovornosti

Sajt SuperOdmor.rs ne preuzima odgovornost za tačnost podataka ponuda organizatora putovanja – turističkih agencija. Naša obaveza je da podaci budu ažurni u najvećoj mogućoj meri. Sajt SuperOdmor.rs ne preuzima odgovornost za neizvršene obaveze organizatora putovanja.

 

Uslovi putovanja i Program puta

Molimo Vas da uvek pažljivo pročitate Uslove putovanja kao i Program puta pre kupovine aranžmana jer je to Vaše pravo a obaveza agencije da ispoštuje.

 

Pronađite, rezervišite i kupite

Kroz jednostavnu pretragu aranžmana brzo i efikasno pronadjite najbolju ponudu, i prosledite on line zahtev za rezervaciju.
Avio-karte za sve svetske destinacije i hotelski smeštaj možete rezervisati i platiti koristeći platne kartice domaćih ili stranih banaka. Iskoristite sve pogodnosti direktnih on line rezervacija.