specijalna ponuda - Kopaonik - Provodi

Provodi

Sport i rekreacija, posebno skijanje i snoubord, ali i tenis, glavna su turistička ponuda na Kopaoniku. Druge turističke atrakcije su luksuzni hoteli i zabava, uključujući kafiće, barove i noćne klubove. Turistima su za provod otvoreni i kompleksi hotela, niz barova, restorana, disko klubova i sportske dvorane.

 

"Medveđa krv" će vam zasigurno razdrmati organizam u hladnim danima foto: headsclouds/flickr.com

 

Kafić “EXIT”: Nalazi se u kompleksu Sunčani Vrhovi - Konak Maglić. Muzika se prilagođava željama gostiju, a najviše je poznat po urednosti i ljubaznosti osoblja. Petkom se uobičajeno održavaju koktel večeri, a ostalim danima su žurke. Takođe, tu goste zabavljaju dj i atraktivne igračice.

 

Etno kuća “Salaš 137”: Nalazi se na bivšem mestu glavne recepcije Konaka. Ovo je savršeno mesto za vas ako ste ljubitelj domaće hrane uz fantastičan ambijent i etno muziku iz Vojvodine. Salaš 137 je već afirmisan po ovako koncipiranom načinu svoje kuhinje i veoma je popularno i posećeno mesto u Vojvodini. Uživajte u tradicionalnim vojvođanskim specijalitetima kao što su supe i čorbe, gibanica, rindflajš sa sosovima, rolovana teletina, pileći paketić, punjene tikvice, babino vreteno, prebranac sa kobasicom, štrudla sa makom i orasima,krempite... Radno vreme: svaki dan 08.00 h - 24 h.

 

Kamin je nezaobilazno detalj u restoranima i kafićima foto: headsclouds/flickr.com

 

Planinska kuća “Casa Montagna Buongiorno” je koncept planinske kuće koja vam pruža vrhunska uživanja u predivnom ambijentu, odličnoj ponudi, ljubaznom osoblju i pristupačnim cenama. Ogrejte se uz jedan od kamina obloženih prirodnim kamenom. Tu je i terasa restorana kada želite da predahnete od skijanja i sankanja, a ponuda je široka – Ski sendvič, Ski snack, Ski buffet, Ski brunch... Svakog dana na terasi je “happy hour” od 11.00 - 14.30 h u okviru koga možete naručiti pljeskavicu, kobasicu, vešalicu ili pileće belo po specijalnim sniženim cenama. Adresa: između staza Karaman i Mašinac.

 

“Bakina kuhinja”: Na vama je da svojim sugestijama kreirate dnevne menije, jer je želja “Bakine kuhinje” da se u njoj osećate kao kod svoje kuce. Razumnim cenama trude se da boravak na Kopaoniku bude što pristupačniji. Gostima na Kopaoniku, smeštenim u bilo kom od objekata T.C. Kopaonik nudi sve mogućnosti korišćenja restorana: pansion (doručak, ručak, večera); polupansion (doručak, večera); a la cart; room service i pogodnosti pretplatničkih obroka.

 

Kafić na Kopaoniku foto: kashmir/flickr.com

 

Restoran - bar “Naša kuća”: “Naša kuća” je jedno od popularnijih i posećenijih mesta na Kopaoniku. Ima dj-a, a muzika je za svačiji ukus. Radno vreme: 13:00 h - 03:00 h.

 

Nacionalna kuća "Koliba": Ovo je restoran sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, urađen u etno stilu sa otvorenim ložistem na sredini objekta. Nalazi se na polovini staze "Malo jezero" i tu se spremaju tradicionalnalna jela poput pasulja prebranca, sarme, podvarka, pite uvijače, roštilja čuvenog po teletini i jagnjetini ispod sača, pita od borovnice i mnoga druga kuvana jela... Uveče je za vaš provod zadužena živa akustična muzika.

 

Osveženje između dve "žice" foto: headsclouds/flickr.com

 

Ski bife “Jaram”: Nalazi se na prevoju Jaram. Postoji već dugi niz godina što ga svrstva u tradicionalne bifee. Nalazi se na prevoju Jaram odmah pored puta Kopaonik - Brzeće i početnih stanica ski liftova Jaram i Karaman. U zavisnosti od vremenskih prilika možete se odmoriti, popiti piće i izabrati nešto za jelo (roštilj, gibanica) iz unutrašnjeg zatvorenog dela sa velikim kaminom ili spoljašnjeg prostranog dela gde se uglavnom odmaraju skijaši u pauzama između dve “žice” i “hvataju” malo planinske boje. Sadrži, takođe, grejan i lepo uređen toalet. Za najmlađe je ispred bifea postavljena trambolina.

 

Ski bife "Skituljko": Ski bife Skituljko se nalazi na Malom karamnu i u svojoj ponudi ima tople i hladne alkoholne i bezalkoholne napitke. Organizuju proslave, rođendane, poslovne ručkove (večere) uz autentična jela i pića.

Pošalji stranu na:


Avio karte