specijalna ponuda - Beograd - Šoping

Šoping

Knez Mihailova ulica

 

Ukoliko krećete u Beograd, ponesite kofer viška, jer će vam sigurno biti potreban. Veliki broj prodavnica svetskih poznatih brendova, prodavnice domaćih proizvoda i sportske opreme, nude širok asortiman robe po povoljnim cenama. Ako ne volite da šetate gradom ili nemate vremena da tražite prodavnice koje vas zanimaju, posetite neki od tržnih centara. Beogradski tržni centri nude sve na jednom mestu, a tu možete kupiti i suvenir koji odiše duhom Srbije i koji će vas podsećati na vreme koje ste proveli u ovom gradu.

 

U samom srcu grada nalazi se Knez Mihailova ulica, pešačka zona koja se proteže od Trga Republike do Kalemegdana. Ulica je kompletno opremljena prodavnicama poznatih svetskih brendova, pa samim tim što ćete uživati u šetnji ovim krajem Beograda, „bacite pogled“ i na neku od prodavnica, možda se tu nalazi baš nešto za vas.

 

Bulevar kralja Aleksandra

 

Poznata zona kupovine je i Bulevar kralja Aleksandra. Ovo je najduža ulica u Beogradu, duga je preko 8 km, i ovde možete pronaći sve što vas zanima. Pored prodavnica, tu su i ulični prodavci, vrlo šarmantni i nenametljivi. Na Bulevaru se nalazi i Depo, neka vrsta tržnog centra, a ovde možete pronaći žensku i mušku garderobu po znatno jeftinijim cenama. Takođe, na Terazijama, na potezu ulice Kralja Milana pa sve do trga Slavija, nalazi se bogatstvo prodavnica. Prodavnice se protežu u dužini od kilometar.

 

Što se tiče tržnih centara, adrese na kojima se nalaze su:


- Ušće, Bulevar Mihaila Pupina 4
- Delta City, Jurija Gagarina 16
- Piramida, Jurija Gagarina, blok 44
- YU Business Centre, Bulevar Mihaila Pupina 10
- New Millennium, Spasićev prolaz (ulaz iz Knez Milailove i sa Obilićevog venca)
- City Passage, Obilićev venac 20

 

Volite starinu, zanima vas jeftina roba - posetite beogradski buvljak koji se nalazi na Novom Beogradu, a kojeg u žargonu Beograđani nazivaju „Otvoreni tržni centar“ (OTC). Štandovi koji se ovde nalaze, prepuni su svega i svačega, prodaju se bicikle, kućni aparati, odeća, obuća... Izbor je veliki, cene su niske, ali roba je sumnjivog kvaliteta.

Pošalji stranu na:


Avio karte