Ljoret de Mar - Kako stići

Kako stići

Lepote Ljoret de Mara čekaju na vas foto: Sin amigos/flickr.com

 

S obzirom na to da Ljoret de Mar ima dobru mrežu puteva, ako rešite da krenete kolima, bez problema možete doći do ovog popularnog letovališta. Dobro je povezan i sa susednim mestima, tako da se lako možete snaći ako i u obilazak krećete kolima.

 

Ukoliko ste izabrali avion za prevozno sredstvo koje će vas dovesti do željenog mesta, znajte da je najbliži aerodrom Ljoret de Maru, aerodrom Đirona. Ovaj aerodrom sagrađen je 1965. godine, vremenom je sve više rastao, pa sada godišnje kroz njega prođe oko 5 miliona putnika.

 

Aerodrom Barselona foto: manuelfloresv/flickr.com

 

Možete koristiti i aerodrom Barselona, drugi po veličini aerodrom u Španiji (iza Madrida), a najveći u Kataloniji. Ovo je aerodrom koji služi domaće, evropske, severno-afričke destinacije, a ima i letove ka jugoistočnoj Aziji, Latinskoj Americi i Severnoj Americi. Više od 30 miliona putnika koristi aerodrom Barselona, što ga čini desetim najprometnijim aerodromom u Evropi.

 

I ne brinite, za koji god aerodrom da se odlučite, vrlo dobro organizovanim prevozom možete doći do Ljoret de Mara. Lokalni autobusi, koji često saobraćaju, dovešće vas do cilja.
 

Pošalji stranu na:


Avio karte