Terme Čatež

Kratak opis - Terme Čatež

Najveće slovenačko prirodno lečilište i jedno od najvećih slovenačkih turističkih centara, nalaze se na oko 420km od Beograda.

 

Prirodno bogatstvo TERMI ČATEŽ je termalna voda koja izvire sa temperaturom 42-63°C i upotrebljava se u zdravstvenim programima. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstvenim uslugama.

 

Zbog mnogobrojnih unutrašnjih i spoljašnjih bazena Terme čatež predstavljaju najveće i najpopularnije Terme u Sloveniji. Za ljubitelje aktivnog odmora tu su termalne rivijere: letnja - sa 10 bazena sa više od 10.000m2 termalnih vodenih površina (gusarsko ostrvo za najmlađe, dečiji vodeni park sa igračkama, olimpijski bazen, „spora reka“, bazen sa 3 tobogana, tobogan bumerang, bazen sa talasima, vodena pečurka, vodeno klizalište...), i zimska – bazenski kompleks sa više od 2.300m2 termalnih vodenih površina (tobogan skakaonica, tobogan kamikaza, pruga za surfovanje, gusarski brod za najmlađe, vulkansko brdo koje izbacuje lavu, bazen sa talasima, divlja reka i tobogan, masažna ležišta...).

 

U sastavu termalne rivijere je i Sauna park koji na površini od 1.500m2 nudi 8 tematsko različitih sauna: parna, infra-crvena, ekstremna, „aqua viva“ sauna, finska, slana, kristalna, indijanska...

 

 

 

Vaši utisci - Terme Čatež

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.

Putopisi - Terme Čatež

Trenutno nema putopisa... Budite prvi, kreirajte svoj putopis
Terme Čatež
Pošalji stranu na:


Avio karte