Hotel Leningradskaya

Pošalji stranu na:


Opis

 

Lokacija: Ovaj hotel se nalazi na 5 minuta hoda od stanica metroa Krasnije Vorota i Komsomoljskaja u Moskvi, odakle se do Kremlja stiže nakon nekoliko stanica vožnje. Hotel je smešten u legendarnoj zgradi i poseduje zatvoreni bazen.

 

Smeštaj: Sve sobe sadrže 32-inčni LCD TV. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Moderno uređene sobe imaju TV sa satelitskim kanalima, aparat za čaj/kafu, radni sto i sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom. Iz pojedinih smeštajnih jedinica se pruža pogled na centar Moskve.

 

Sadržaj: U elegantnom restoranu Janus služe se ruska i internacionalna jela i raznovrsna vina. Kokteli i hladne i tople užine na raspolaganju su u salonskom baru. Hotel takođe poseduje 24-časovnu teretanu i zatvoreni bazen sa hidromasažnom kadom.

 

Moskva je grad moderne kulture koji je uspeo da sačuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, metro, samo su neke od znamenitosti kojima Moskva obiluje.

 

Detaljan opis pogledati na strani program puta.

Poslednji utisci

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.

Karakteristike

Restoran Bar Teretana Bazen hidromasažna kada