Putopisi

Putopisi - Beograd (Srbija)

Zemlja je najlepša iz vazduha

elevate
elevate , 15. 09. 2017.
Lokacija: Beograd (Srbija)
Ocena:
 
Osećaj slobode dok letite je neverovatan, a prizori iz visine dobijaju neku novu dimenziju i sami se nameću da budu zabeleženi na fotogrfiji zauvek Tekst i foto: Pilot Ivan Bukvić... »

Peraja umesto štikli

elevate
elevate , 30. 08. 2017.
Lokacija: Beograd (Srbija)
Ocena:
 
Ona živi na dnu mora i mazi se s ajkulama U podvodni svet Ivana Orlović Kranjc (42) zavirila je sa svega osam godina i do danas nije izronila. Nakon tri i po decenije ronilačkog iskustva plavetne dubine smatra svojim drugim domom Tekst: Nevena Dimitrijević Foto: Michael Aw, Ivana OK, Janez Kranjc... »

Jedan dan u Beogradu

majahorvat
majahorvat , 18. 04. 2016.
Lokacija: Beograd (Srbija)
Ocena:
 
Beograd je velik grad sa mnogo atrakcija i vredi izdvojiti nekoliko dana da ga detaljno istražite. Ipak, ako na raspolaganju imate mnogo manje vremena, recimo jedan dan kao ja, i to vam može biti dovoljno da uživate u svemu što može ponuditi. Naravno, nećete stići pogledati apsolutno sve, no možete obići najvažnije znamenitosti, s obzirom da su relativno blizu jedna drugoj i osetiti gradsku atmosferu. Kako je protekao moj dan u Beogradu... »

Najlepši deo Beograda

gagapahuljica
gagapahuljica , 03. 03. 2012.
Lokacija: Beograd (Srbija)
Ocena:
 
Kalemegdan i Beogradska tvrđava su najstariji kulturno-istorijski spomenici koje ne smete propustiti ako posećujete Beograd. Sama tvrđava je podeljena na donji i gornji grad a kalemegdanski park je na ušću reke Save u Dunav, gde se nalazi i Pobednik - spomenik po kojem je Beograd prepoznatljiv.... »