Putopisi

Putopisi - SAD

Njujork: 3 mesta o kojima svi pričaju

elevate
elevate , 28. 02. 2017.
Lokacija: Njujork (SAD)
Ocena:
 
Ovo je grad u kojem se govori 800 jezika. Mesto na kojem se otvaraju najbolji restorani, izložbe o kojima priča ceo svet, klubovi u kojima možete da đuskate sa svetskim selebritijima... Njujork je mašina za novine. Godišnje ga poseti oko 45 miliona turista, a vi ga upoznajte iz najboljeg ugla.... »

Magicni New York

pedja_srb
pedja_srb , 02. 04. 2012.
Lokacija: Njujork (SAD)
Ocena:
 
Kada kazete New York, pomislite Manhattan. Ne brinite, niste jedini. Ovaj magicni grad je najnaseljeniji u Sjedinjenim Drzavama, I jedan je od nezaobilaznih destinacija na Americkoj istocnoj obali. Smatra se centrom biznisa, trgovine, umetnosti, mode, obrazovanja i tehnologije. New York se definitivno nalazi na vrhu spiska turistickih desitnacija svih turista sirom sveta i san je mnogih koji zele da osete “Americki san”.... »

Američka turneja

benz
benz , 17. 11. 2011.
Lokacija: New York (SAD)
Ocena:
 
Dvomesečna turneja po Americi 2004. godine.... »

Saveti za San Francisko

olbrih
olbrih , 24. 03. 2011.
Lokacija: Fisherman's wharf (SAD), San Francisko (SAD)
Ocena:
 
U znak sećanja na Martina Lutera Kinga žitelji San Franciska su nastavili sa prazničnom atmosferom. Pristanište je 19. januara izgledao kao još jedan gurmanski dan rezervisan za plodove mora, posebno rakove i čorbe od školjki. Ova manifestacija nije bila namenjana turistima, iako je japanskih turista sa najnovijim digitalnim kamerama bilo svuda. Ovde se osećao duh prohujalih vremena. Luterovi govori odzvanjali su sa megafona... »