Putopisi

Putopisi - Korisnik: magvey

Sabrata, Oman - Ain Razat ( Ayn Razat or Ain Spring )

01. 05. 2016. , Lokacija: Salala (Oman)
Ocena:
 
Ain Razat je oblast u blizini Salale koja je izuzetno bogata vodom i zelenilom - tako da imate utisak da ste u Evropi a ne na samom jugu Arapskog poluostrva. Ovo nije oaza u pustinji vec prirodan klimatski rezervat.... »

Tatooine - Ovde se snimaju Zvezdani Ratovi

01. 05. 2016. , Lokacija: Mos Espa (Tunis)
Ocena:
 
Ako ste poklonik filmova Zvezdani Ratovi, onda cete sigurno posetiti ovu lokaciju u Tunisu. Izlet traje dva dna i izuzetno je zivopisan. Ja snimio ono sto se meni dopada a nadam se da ce se dopasti i vama.... »

Globalno zagrevanje - Muskat, Oman

01. 05. 2016. , Lokacija: Muskat (Oman)
Ocena:
 
Globalno zagrevanje je mnogo vidljivije u pustinjskim oblastima. Tokom mog boravka u prestonici sultanata Oman, snimio sam posledice pljuska od petnaestak minuta. Video je nastao i Mutri, najstarijem delu Muskata u i oko najpoznatijeg gradskog suke, inace svetske atrakcije.... »

Krit

01. 05. 2016. , Lokacija: Krit (Grčka)
Ocena:
 
Upoznati Krit a ne rentirati automobil na ostrvu je nemoguca misija. Ostrvo je ogromno, sa mnostvom prelepih plaza. Ovde prilazem moj privatan video o jednoj od takvih za koju sigurno pre niste culi... »

Santorini

01. 05. 2016. , Lokacija: Santorini (Grčka)
Ocena:
 
Prilikom posete Kritu, otisli smo na jednodnevni izlet na Santorini. Ostrvo je fenomenalno - da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Ovde je moj privatan video o tom izletu.... »