Putopisi

Putopisi - Grčka

Krstarenje grčkim ostrvima

elevate
elevate , 15. 09. 2017.
Lokacija: Atina (Grčka)
Ocena:
 
Suton na jednom ostrvu i svitanje na nekom drugom Jednom kad otkrijete sve čari odmora na brodu koji vas vozi od jednog do drugog čarobnom mesta, dok menjate divlje plaže i uživate u luksuzu i morskim specijalitetima na palubi, letovanje više nikada neće biti isto Tekst: Jelena Pantović Foto: Mitar Mitrović... »

Naše nagradno putovanje na Lefkadu

algor
algor , 23. 09. 2016.
Lokacija: Lefkada (Grčka)
Ocena:
 
Da nije bilo fotokonkursa Super odmora, ne bismo još posetili ovo prelepo ostrvo. Ali fotografija nas je odvela tamo, i njojzi hvala, kao i Super odmoru – organizatoru konkursa i turističkoj agenciji Sabra koja je obezbedila divan smeštaj u vili Aleka u Nidriju.... »

Krit

magvey
magvey , 01. 05. 2016.
Lokacija: Krit (Grčka)
Ocena:
 
Upoznati Krit a ne rentirati automobil na ostrvu je nemoguca misija. Ostrvo je ogromno, sa mnostvom prelepih plaza. Ovde prilazem moj privatan video o jednoj od takvih za koju sigurno pre niste culi... »

Santorini

magvey
magvey , 01. 05. 2016.
Lokacija: Santorini (Grčka)
Ocena:
 
Prilikom posete Kritu, otisli smo na jednodnevni izlet na Santorini. Ostrvo je fenomenalno - da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Ovde je moj privatan video o tom izletu.... »

Kefalonija – novi biser na mapi ekskluzivnog turizma

cokolada_12
cokolada_12 , 26. 09. 2013.
Lokacija: Kefalonija (Grčka)
Ocena:
 
Od Homera, Svetog Petra, Bajrona, Vagnera , do današnjih VIP posetilaca postoji konstanta – prirodne lepote koje je nemoguće opisati i kulturno i duhovno nasledje. U dve reči: more I vegetacija. Ali, ko god pokuša da opiše te dve jednostavne reči vezane za Kefaloniju – učiniće joj nepravdu.... »

Ios

veronahellas
veronahellas , 14. 08. 2013.
Lokacija: Ios (Grčka)
Ocena:
 
Leto 2008. ,završena srednja škola i svršeni maturanti željni dobrog provoda. Leto je bilo pred nama i trebalo je izabrati nešto da podrži naše apetite.Izbor je pao na Ios, tada broj 1 parti ostrvo u Grčkoj(danas je taj primat čini mi se preuzeo Zakintos). Nismo se pokajali...... »

Kefalonija - ostrvo snova

maxicka
maxicka , 02. 05. 2012.
Lokacija: Grčka
Ocena:
 
Kefalonija je najveće ostrvo u Jonskom moru, sa najlepšim plažama, ljubaznim meštanima, predivnim brdovitim predelima obraslim borovima i čempresima i slikovitom nestvarnom prirodom. Kako ni jedno mesto ne može da bude idealno, tako i Kefalonija ima svoju slabu tačku - razorne i česte zemljotrese na koje je lokalno stanovništvo naviklo, dok za turiste oni predstavljaju atrakciju. Iako se priča da su meštani ljubazni,... »

Odmor 2011

ivan_ko
ivan_ko , 02. 09. 2011.
Lokacija: Zakynthos (Grčka)
Ocena:
 
Druga polovina avgusta, uplaceno 10 noci u Laganasu, villa Stathis o kojoj ce biti kasnije reci u ovom tekstu, prevoz autobusom, organizator puta agencija Perla tours... Odmah da napomenem da ovo nije ni ulagivacki ni pljuvacki tekst, ovo je sasvim licno vidjenje jednog turiste.. Pa da krenemo...... »

Šarena Parga

serzica
serzica , 03. 08. 2011.
Lokacija: Parga (Grčka)
Ocena:
 
Gradić koji se nalazi na zapadu Grčke, na obali Jonskog mora, odiše svojim šarmom, bujnom vegetacijom koja je okružena planinama i maslinjacima.... »

Vodič kroz Lefkadu

meri_ki
meri_ki , 15. 07. 2011.
Lokacija: Lefkada (Grčka)
Ocena:
 
Iskreno nije da mi je Lefkada nešto privlačila pažnju, ali eto nekako su se stvari same nametnule da odem baš tamo…i neizmerno mi je drago zbog toga:) Posto verujem da svako vidi i oseća stvari na svoj način, i da isto tako čovek svoje utiske i doživljaje nikad verodojstojno ne može da prenese, stoga ću vam napisati jedan mali vodič kroz ovo ostrvo, jer ne znam da li ćete (ako odete na Lefkadu, a morate to učiniti jednom)... »