Putopisi

Izaberite destinaciju

Pošaljite Vaš putopis i pregledajte putopise naših korisnika

Top destinacije

Putopisi - preporučujemo

Temisvar - mali Bec

trotter
trotter , 13. 10. 2011.
Lokacija: Temišvar (Rumunija)
Ocena:
, Komentara: 30
 
Svako ko voli da putuje ,a plata mu kasni,ili je uopste nije primio ovaj mesec,toplo preporucujem nama najblize inostranstvo-Rumuniju.:) Obzirom da je “Pariz istocne Evrope”,I glavni grad Rumunije ipak prilicno daleko,svaki pravi ljubitelj putovanja sasvim ce biti zadovoljan I “Malim Becom” – Temisvarom.Grad na Begeju udaljen je od Beograda samo 120km,pa ce vam putovanje kroz banatsku ravnicu oduzeti nesto manje od dva... »

Magicni New York

pedja_srb
pedja_srb , 02. 04. 2012.
Lokacija: Njujork (SAD)
Ocena:
, Komentara: 4
 
Kada kazete New York, pomislite Manhattan. Ne brinite, niste jedini. Ovaj magicni grad je najnaseljeniji u Sjedinjenim Drzavama, I jedan je od nezaobilaznih destinacija na Americkoj istocnoj obali. Smatra se centrom biznisa, trgovine, umetnosti, mode, obrazovanja i tehnologije. New York se definitivno nalazi na vrhu spiska turistickih desitnacija svih turista sirom sveta i san je mnogih koji zele da osete “Americki san”.... »

Hungaroring - najbrži cirkus na svetu

vikipedija
vikipedija , 25. 11. 2010.
Lokacija: Budimpešta, Hungaroring (Mađarska)
Ocena:
, Komentara: 4
 
Pakujem stvari u putnu torbu, dok mi cimerka kroz smeh dobacuje: „Neće ti sve stati! Šta će ti toliko stvari?! Pa ideš samo na vikend…“ Hm… Mislim, trebaće mi, vreme je promenljivo kao i u Beogradu, ali koliko god da zahladni uzavrela atmosfera kraj staze na kojoj će se voziti trka za Veliku nagradu Mađarske učiniće da ne osetim talas hladnoće.:) Samo još da dobije Alonso… Put nije bio... »