Portugalska tura

Pošalji stranu na:


Legenda
 • SK - Samo Krevet
 • NA - Najam
 • ND - Noćenje sa doručkom
 • PP - Polupansion
 • P - Pun pansion
 • AI - Sve uključeno
 • UAI - Ultra sve uključeno
 • I - Izlet
Prevoz
 • Avionom
 • Autobusom
 • Sopstveni
 • Brodom

Opis

 

Hotel Entrecampos & Conference 4* Lisabon
Lokacija:
Hotel se nalazi u poslovnom delu grada Lisabona, sa odličnom konekcijom do svih atraktivnih lokacija.

Sadržaj: dva restorana, piano bar, menjačnica, fitness, lift, TV sala, parking, konferencijske sale, internet konekciju, spa centar: unutrašnji bazen, saunu, prodavnicu.

Smeštaj: Hotel ima preko 170 soba raspoređene u 5 zgrada, I sve su opremljene sa: kupatilom, fenom za kosu, telefonom, terasom, wi fi-em, mini barom, klima uređajem, sefom.


Hotel Santa Marina 4* Fatima
Lokacija:
Od skoro renovirani hotel, nalazi se u srcu mesta Fatima.

Sadržaj: Od dodatnih sadržaja hotel poseduje restoran, bar, prodavnicu, konferencijsku salu, parking, lobi sa kaminom, prostoriju za pušače.
Smeštaj: Hotel ima preko 170 soba od kojih su sve opremljene sa: besplatnim internetom, mini barom, sefom, TV-om, kupatilom sa fenom.


Hotel Black Tulip 4* Porto
Lokacija
: Hotel je otvoren 2015.godine. Nalazi se na 100 metara od metro stanice D.João II što mu obezbeđuje odličnu konekciju do istorijskog dela dela Porta. Peščana plaža Vila Nova de Gaia se nalazi na samo 5 minuta hoda od hotela. Šoping centar Korte Ingles se nalazi na samo 200 metara od hotela. Od aerodroma Francisco Sá Carneiro je udaljen oko 19km.
Sadržaj: Hotel poseduje restoran koji se nalazi na 10.spratu sa prelepim pogledom na grad, bar, parking, konferencijsku salu.
Smeštaj: Svaka soba je opremljena sa: klima uredjajem, mini barom, sefom, TV-om, kupatilom.

 

 


 

 

Lisabon predstavlja najzapadniju metropolu Evrope. Glavni, ujedno i najveći grad Portugalije, leži na brežuljcima koji okružuju ušće reke Težo u Atlantski okean. Mnogo je spomenika koji podsećaju na to da je bio prestonica nekada moćne pomorske sile: kula Belem, manastir Svetog Žeronima, velelepni trgovi Komersio i Restauradores, mnogobrojne crkve i palate bogatih trgovaca i veleposednika. Kvart Alfama, iznad koga se uzdiže utvrđenje Svetog Đorđa, zadržao je izgled srednjovekovne kasabe sa uskim ulicama i nekim od najužih zgrada Starog kontinenta. Nasuprot njemu krivudaju strme ulice Baria Alta i Šiada sa nizom galerija, pozorišta, ušuškanih parkića i odličnih restorana. Možete posetiti Okeanarijum, šetati uz reku Težo i posmatrati najduži most u Evropi, voziti se žičarom na “Na putu do slave”, posetiti ‘Park Nacija”… Autentični žuti tramvaji na liniji 28 jedan su od najoriginalnijih načina otkrivanja ovog prelepog grada.
Porto je drugi grad po veličini u Portugaliji i smešten je u njenom severnom delu. Grad je poznat po vinu, koje nosi ime ovog grada. On je grad mostova, spoj tradicionalonog i modernog, interesantan i harizmatičan. Najveća znamenitost grada je njegovo staro jezgro, koje je od 1996. godine pod zaštitom UNESCO-a kao svetska baština. Tu se nalazi niz trgova, uskih ulica sa brojnim crkvama, palatama i starim zdanjima.

 

 

Detaljan opis pogledati na strani program puta.

Poslednji utisci

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.