Venecija

Pošalji stranu na:


Legenda
 • SK - Samo Krevet
 • NA - Najam
 • ND - Noćenje sa doručkom
 • PP - Polupansion
 • P - Pun pansion
 • AI - Sve uključeno
 • UAI - Ultra sve uključeno
 • I - Izlet
Prevoz
 • Avionom
 • Autobusom
 • Sopstveni
 • Brodom

Opis

Smeštaj u hotelima sa 3* ili 4* u mestima Lido di Jesolo, Noventa di Piave, Trevizo, Oderzo, Conegliano, Noale...

 

Hotel Moderno 3* - Nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.


Hotel Trento 3* - Hotel se nalazi u centru Lida u blizini trga Mazzini. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.


Hotel Jalisco 3* - Nalazi se 100 m od plaže. Hotel ima restoran, lobby, Wifi. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.


Hotel Torino 3*
- Nalazi se u glavnoj pešačkoj ulici. Hotel ima restoran, bar, Wifi. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.


Hotel Azzuro 3* - Nalazi se 150m od plaže. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.


Hotel Russott 4* - Nalazi se na periferiji grada Mestre. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV.


Nationale 3* - Hotel se nalazi u centru Lida. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.


La Fenice Siesta 3* - Hotel se nalazi u Lido di Jesolu. Ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC.


Hotel Base 4*, Noventa di Piave - Hotel se nalazi u mestu Noventa di Piave, ima 106 soba. Svaka soba ima tus/WC, TV.


Hotel Omnia 4*, Noventa di Piave - Hotel se nalazi u mestu Noventa di Piave, ima 60 soba. Svaka soba ima tus/WC, TV.


Hotel Palladio 3
*, San Fior/Treviso - .Hotel se nalazi u mestu San Fior. Ima restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.


Primhotel 4*, Oderzo -  Hotel se nalazi u mestu Oderzo, ima 50 soba. Svaka soba ima tus/WC, TV.


Eurorest 3*, Conegliano – Hotel se nalazi u mestu Conegliano, ima 64 sobe. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.


Garden hotel 3*, Noale - Nalazi se u mestu Noale- Veneto. Hotel ima 66 soba, parking, internet... Svaka soba ima tus/WC, klima uređaj/ grejanje, minibar, telefon, fen, TV.


Hotel Alla Rotonda 3* - Hotel se nalazi u centru Lida u blizini trga Nember, na 100m od plaže. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.


Hotel Sofia 2 3*
- Hotel se nalazi u Lidu u blizini trga Aurora. Hotel 75 soba i restoran. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.

 

Hotel Colorado 3* - Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 50m od plaže. Hotel ima 71 sobu, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, balkon.


Hotel Germania 3* - Ovaj mali porodični hotel se nalazi u centralnom delu Lido di Jesola, na samo 100 m od plaže. Preko puta glavne zgrade se nalazi i vila Elena koja raspolaže sa 16 apartmana. Hotel ima resotran. Svaka soba ima tus/WC, TV.

 

Hotel Grifone 3* - Hotel se nalazi u Lidu, na samo 100m od plaže. Hotel ima 26 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV.

 

Hotel Verdi 3* - Hotel se nalazi u Lidu, na trgu Marina, na samo 100m od plaže. Hotel ima 63 sobe, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, sef, klimu, wi fi.

 

Hotel Mondial 3* - Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 1 minut hoda od plaže. Hotel ima glavnu zgradu i novoizgradjenu zgradu sa apartmanima koja se nalazi odmah pored glavne zgrade. U glavnoj zgradi se nalazi 66 soba i restoran. Svaka soba i apartman imaju tus/WC, TV, telefon, sef, klimu, balkon.

 

Hotel Canova 3* - Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 1 minut hoda od plaže. Hotel ima 40 soba,restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, sef, klimu, balkon.

 

Hotel Arena 3* - Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 100 metara od plaže. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, balkon.

 

Hotel Sheila 4* - Hotel se nalazi u centru Lida, na samo 50 metara od plaže. Hotel ima restoran, bar, bazen. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, TV, telefon, balkon, wi fi.

 

Hotel Terramare 3* - Hotel se nalazi u centru Lida, na samoj plaži. Hotel ima 46 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, balkon.

 

Hotel Oceanic 3* -  Hotel se nalazi u centru Lida, u pešačkoj zoni, na samo 50 metara od plaže. Hotel ima restoran, bar, bazen. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, SAT TV, telefon, balkon.

 

Hotel Vianello 3* - Hotel se nalazi u mirnom delu letovališta Lido di Jesolo, na 300m od mora. Sve sobe imaju satelitski TV program, telefon, sef, klima uređaj, grejanje, terasu, kupatilo (tuš), fen za kosu. Hotel ima lift, bar, restoran, privatni parking, malo igralište, bazen za odrasle i za decu.

 

Hotel Kristal 3* - Hotel se nalazi u mestu Zane. Hotel ima 60 soba, restoran, bar, baštu. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, wi fi.

 

Hotel Parioli & Sanremo 3* - Hotel se nalazi na samoj plaži u centru Lido di Jesola. Hotel ima, restoran, bar, terasu, wifi u holu. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef.


Napomena: U toku letnjih meseci (maj-oktobar) i periodu Karnevala, Uskrsa i 01.maja, noćenja neće biti u Lido di Jesolu, već će biti u mestima: Noventa di Piave, Oderzo, Conegliano, Brugnera, Zane...

 

Venecija je čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, koja predstavlja upravno središte regije Veneto. Od Beograda je udaljena skoro 800 km. Nekada poznata kao prestonica Mletačke republike, smeštena u laguni i danas sa ponosom nosi epitet “LA SERENISSIMA”.
Verona je drugi najveći grad u pokrajini Veneto, udaljena od Venecije oko 120 km. Doživela je svetsku slavu u književnom delu čuvenog Šekspira, a i danas je mnogi smatraju gradom ljubavi i romantike.
Vićenca je grad koji se nalazi u severoistočnom delu Italije, izmedju Venecije i Verone. Broji populaciju od preko 100.000 stanovnika. Vićenca ima veoma dobro očuvano staro gradsko jezgro koje je pod zaštitom UNESKO-a.

Detaljan program pogledati na stranici program puta.

Poslednji utisci

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.