Venecija - Gardaland

Pošalji stranu na:


Legenda
 • SK - Samo Krevet
 • NA - Najam
 • ND - Noćenje sa doručkom
 • PP - Polupansion
 • P - Pun pansion
 • AI - Sve uključeno
 • UAI - Ultra sve uključeno
 • I - Izlet
Prevoz
 • Avionom
 • Autobusom
 • Sopstveni
 • Brodom

Opis

Smeštaj u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

 

Hotel Anny 3*, Lido di Jesolo

Smešten na 30 metara od plaže u Lido di Jesolu, hotel Anny u ponudi ima funkcionalne sobe sa sopstvenim kupatilom i flat-screen TV-om. Gosti se mogu opustiti na privatnoj plaži i besplatno iznajmiti bicikle. Privatni parking se može besplatno koristiti. Sve klimatizovane sobe u hotelu Anny imaju jednostavan enterijer u modernom stilu. Svako kupatilo sadrži fen za kosu i toaletni pribor. Gosti mogu uživati u pićima i domaćim kolačima u hotelskom baru.

Hotel Majestic 3*, Lido di Jesolo

Smešten je pored plaže u letovalištu Lido di Jesolo. Sve sobe u hotelu Majestic imaju sopstveno kupatilo i podove prekrivene tepihom. Opremljene su sefom, mini-barom i TV-om sa satelitskim kanalima. Svako kupatilo sadrži besplatan toaletni pribor i fen za kosu.

Hotel Tokio 3*, Lido di Jesolo

Hotel se nalazi u istočnom delu Lido di Jesla, poseduje bar, restoran. SObe 1/2 I 1/3 su sa tuš kabinom, tv-om, telefonom.

Hotel Athene 3*, Lido di Jesolo

Hotel se nalazi u centralnom delu Lido di Jesola, poseduje privatan parking, terasu sa barom, restoran. Sobe 1/2 I 1/3 su sa tuš kabinom, tv-om, telefonom.

 

VENECIJA - grad, luka i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji. Podignuta na 118 međusobno odvojenih malih ostrva, ispresecanih sa 160 kanala, a povezanih sa 400 mostova od kojih je najpoznatiji Ponte Rialto. Izgrađena je na temeljima od drvenih balvana koji su duboko do devet metara zabijeni u meko glineno tlo tako da je negde poznata kao Kraljica mora, mada bi se mogla nazvati Kraljicom ostrva. Mit o Veneciji “Gospodarici Jadrana”, trgovačkoj meki posvećenoj Svetom Marku, od trenutka kada su njegove mošti prenete iz Aleksandrije u nju, u doba renesanse je označavalo idealizovanu sliku ovog grada, u očima onih koji su mu se divili. Njenu moć je odredio i dužd Enrico Dandolo, koji je 1204.osvojio Konstantinopolj. Petrarka je 1364.godine našao da je Venecija, koja je nastala u IX veku u istoimenoj laguni, bogata zlatom, ali još više slavom. Gete je četiri veka kasnije pisao kako se ona ne može porediti sa drugim gradom, Čarls Dikens je mislio da stvarnost Venecije prevazilazi i maštu najburnijih snova.


GARDALAND – Ovaj zabavni park smešten je na obali Lago di Garda, nedaleko od Verone i Venecije. Najveći i najzabavniji park u Italiji, treći po poseti u Evropi. Posetioci ulaskom kroz kapiju ovog veličanstvenog parka ulaze u zemlju mašte i zabave. Najveću pažnju posetilaca privlače četiri zanimljiva rolerkoustera i delfinarijum, ali i niz drugih uzbudljivih zanimljivosti koje će sigurno zaokupiti vašu pažnju i učiniti da se odlično provedete Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: leteći otok, voz Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, čarobno drvo, plavi tornado, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluđa kuća na svetu..

Detaljan opis pogledati na strani program puta.

Poslednji utisci

Trenutno nema utisaka... Budite prvi, ostavite svoj utisak.