Makedonija

Kratak opis - Makedonija

Makedonija - nezaboravno ime koje priziva slike antičkih vremena, velikih civilizacija i egzotične avanture. To je država koja toplinom i dobrodošlicom koja čini da se gosti u njoj osećaju kao kod kuće. Turistička ponuda Makedonije, jedne od bivših jugoslovenkih republika, veoma je raznovrsna: pored predivnih planina, jezera i reka, obilazak pravoslavnih manastira kojih ima u velikom broju nikoga neće ostaviti rovnodušnim.

 

Ova država je na sredini - između Istoka i Zapada, granica hrišćanske Evrope i mističnog Orjenta, tako da se u njoj oseća fina kombinacija raznih kulturnih uticaja.

 

Moderna Makedonija pruža gostoprimstvo raznim narodima, tako da se na ulicama Skoplja, Bitolja, Ohrida mogu čuti razni jezici radoznalih turista. Svako ko se nađe u ovom delu Evrope osetiće pravi šarm juga.

Vaši utisci - Makedonija


3.6
Ohrid je divan. Idem vec treću godinu. Nemam zaista loših iskustava i svakom bi ga preporučio ukoliko voli jeftiniju varijantu. Definitivno najboloji odmos cena-kvalitet. U većini picerija i restorana mozete ručati za...

Putopisi - Makedonija

Trenutno nema putopisa... Budite prvi, kreirajte svoj putopis
Makedonija
Pošalji stranu na:


Avio karte