• 10 najlepših mostova na svetu

  10 najlepših mostova na svetu

  Predstavljamo vam 10 najlepših svetskih mostova....»

  20. 04. 2018. - 0 komentara
 • Najlepša ostrva Grčke

  Najlepša ostrva Grčke

  Ukoliko želite dočarati lepotu Grčke, neizostavno je spomenuti njena čarobna ostrva. Mi vam predstavljamo neka od najlepših....»

  12. 01. 2018. - 0 komentara
 • Kos - Hipokratovo ostrvo

  Kos - Hipokratovo ostrvo

  Kada su naši turisti u pitanju, osrvo Kos nije toliko poznato. Vrlo liči na ostrvo Rodos, pa je zato prozvano mlađom sestrom popularnog ostrva. Pripadaju ostrvima Dodekaneza, a slični su i po demografskim podacima, geografskom položaju i terenu. Dobri poznavaoci grčkih ostrva kažu da je Kos pitomiji od Rodosa, ali i da, kada se jednom poseti, uvek mu se moramo vraćati....»

  08. 12. 2017. - 1 komentara
 • SLAVEN DOŠLO: Privlače me daleke destinacije, naročito Azija

  SLAVEN DOŠLO: Privlače me daleke destinacije, naročito Azija

  Da je nastavio da trenira karate, verovatno bismo navijali za njega na Olimpijskim igrama. Ne bi pogrešio ni da je otišao u pevačke vode, s obzirom na to da je prvi dinar zaradio pevajući kao dete po supermarketima. Ali, odlučio se ipak za jedan od najvećih talenata koje poseduje – a to je gluma. I nije pogrešio....»

  01. 12. 2017. - 0 komentara
 • MARINA KOTEVSKI o Islandu: Polarna svetlost je pravi spektakl na nebu!

  MARINA KOTEVSKI o Islandu: Polarna svetlost je pravi spektakl na nebu!

  Kada se prvi put pojavila ispred kamere na SOS kanalu imala je veliku tremu. Sada je trema davna prošlost, a ona je jedna od najboljih TV voditeljki u Srbiji – Marina Kotevski. Pored porodice i posla, putovanja su joj još jedna velika ljubav......»

  10. 11. 2017. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude