• Najlepša kupališta u Srbiji za vrele avgustovske dane

  Najlepša kupališta u Srbiji za vrele avgustovske dane

  Početak avgusta našoj zemlji doneo je tropske temperature koje se kreću oko 40 stepeni, a beg od ovako visokih temperatura najbolje je da potražite na nekom od brojnih kupališta....»

  04. 08. 2017. - 2 komentara
 • Jedan dan u Ljubljani: Kratak vodič za provod u najzelenijem gradu Evrope

  Jedan dan u Ljubljani: Kratak vodič za provod u najzelenijem gradu Evrope

  Kao jedna od najbezbednijih svetskih prestonica, ali i jedna od najčistijih, nije čudo što je Ljubljana sve zanimljivije turističko odredište. U njoj ćete uživati u šetnji, restoranima, barovima i muzejima....»

  27. 06. 2017. - 0 komentara
 • 9 najzanimljivijih avantura na Mediteranu

  9 najzanimljivijih avantura na Mediteranu

  Ako planirate da letujete u nekoj zemlji koja izlazi na Sredozemno more, zašto ove godine ne biste uradili nešto sasvim drugačije i iskusili neke veoma zanimljive avanture? Predlažemo vam devet opcija, a na vama je odluka šta ćete odabrati....»

  02. 06. 2017. - 0 komentara
 • Solo putovanja: 7 stvari koje morate da znate ako putujete sami

  Solo putovanja: 7 stvari koje morate da znate ako putujete sami

  Ako ste rešili da na naredno putovanje idete sami i bez ikoga, trebalo bi da znate da ono može da promeni to kako vidite svet i druge ljude....»

  30. 05. 2017. - 6 komentara
 • Španija i Italija: Najlepše što nam Mediteran nudi

  Španija i Italija: Najlepše što nam Mediteran nudi

  Ponekad je zaista teško odlučiti se gde letovati. Sa jedne strane imamo predivnu Španiju sa svojim regionima koji ostavljaju bez daha, dok nas sa druge strane Italija mami svojim unikatnim šarmom i šmekom. Mada, šta god da odaberete, verujemo da nećete pogrešiti....»

  12. 05. 2017. - 0 komentara
 • U susret mini odmoru : Upoznajte prirodne lepote naše zemlje

  U susret mini odmoru : Upoznajte prirodne lepote naše zemlje

  Prvi Maj ili praznik Rada, svi željno iščekujemo, jer pored dva neradna dana, sledi i prvomajski uranak, koji pored boravka u prirodi, garantuje i dobar provod, druženje, zabavu, uživanje i naravno dobru klopu (uglavnom roštilj)....»

  28. 04. 2017. - 1 komentara
 • Provedite praznik u Pragu, Budimpešti ili u Veneciji

  Provedite praznik u Pragu, Budimpešti ili u Veneciji

  Svako od nas za vreme praznika voli da putuje i upoznaje gradove o kojima smo čuli razne priče od prijatelja ili videli zanimljive repotaže na TV kanalima. Ovog 1. maja, pošto imamo četiri slobodna dana, bićemo u prilici da sebi priuštimo neko putovanje i obilazak zanimljivih gradova, uz skromni budžet. Ukoliko malo više posvetite vremena traženju zanimljivih destinacija, tu su interesantna putovanja u Prag, Veneciju ili Budimpeštu....»

  20. 04. 2017. - 0 komentara
 • Kako da se pripremite za kampovanje

  Kako da se pripremite za kampovanje

  Ako ste avanturista, ako ste mladi, ako imate dobro društvo, ako vam komfor nije prioritet, onda ste pravi kandidat za kampovanje. Ukoliko odlučite da upoznate prirodne lepote neke zemlje, probajte da izbegnete klasične greške koje kamperi-početnici obavezno naprave. Među njima su ili loš izbor garderobe, a neretko se zaboravi voda, pa čak i hrana, a o neophodnom priboru da i ne govorimo. Zato poslušajte savete koje donosi sajt www.mytravelguideposts.com...»

  03. 04. 2017. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude