Pregled vesti za Septembar:


 • Ljubljana – grad u srcu zmaja

  Svojim uskim stazama pored reke, svetiljkama, drvoredima i mirisom krempita koji se neodoljivo širi kaldrmom popločanim ulicma, Ljubljana je romantičan, neotkriven turistički biser na samo 500 km od Beograda....»

  30. 09. 2015. - 7 komentara
 • Niste sportista, već hedonista? Ovih šest zimskih destinacija u komšiluku morate da posetite!

  Osim ljubitelja zimskih sportova, ima i onih koji bi se najradije prepustili uživanju u šetnji planinskim krajolikom ili čitanju knjige pored kamina u ušuškanoj kolibi zavejanoj snegom. Za takve zimske hedoniste izdvojili smo šest destinacija u Srbiji i regionu, gde zima nije dosadna čak i ako niste sportista. ...»

  29. 09. 2015. - 0 komentara
 • Provedite jesen u evropskim gradovima

  Jesen je idealna za obilazak evrposkih gradova. Ukoliko želite da osetite čar obilaska Ciriškog jezera, posetite muzej BMW-a, probate izvrsnu Saher tortu ili osetite duh antičkih bogova u kolevci antičke civilizacije, ovi evropski gradovi su pravi izbor za vas....»

  15. 09. 2015. - 0 komentara
 • Grad crvenih fenjera, greha i klompi

  Amsterdam važi za grad u kom je sve dozvoljeno. Preko dana stvoren je za uživanje plovidbom po mnogobrojnim kanalima koji presecaju grad, možete obići pijace cveća, neki od popularnih kofi šopova, a kad padne noć, Amsterdam se pretvara u pravi grad greha u delu poznatijem kao “Ulica crvenih fenjera”....»

  11. 09. 2015. - 0 komentara
 • Zemlja sa 17.500 ostrva

  Indonezija je zapravo arhipelag koji se sastoji od preko 17.500 ostrva, od kojih su najveća Java, Sumatra, Kalimantan (nekadašnji Borneo), Sulavesi i Papua. Ona je četvrta najmnogoljudnija zemlja na svetu sa preko 240 miliona stanovnika a istovremeno i zemlja sa najve'om islamskom populacijom na svetu. ...»

  10. 09. 2015. - 2 komentara
 • Uživajte u netaknutim plažama sa tirkiznim morem

  Za turiste koji posete Kubu, gotovo sve je izuzetno, od bogate prošlosti koja je isplela veo istorije u kojoj su jedni pored drugih našli mesto španski konkvistadori, karipski gusari, američki magnati, domaći diktatori i revolucionari, do toga što mogu da posete jedan nadasve čudesan grad u čijim se zdanjima sreću kombinacije različitih stilova. ...»

  08. 09. 2015. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019