Pregled vesti za Septembar:


 • Kako obići San Francisko za četiri dana

  Ako vam je kofer stalno pri ruci, četkica i veš dovoljni za preživljavanje, onda stvarno smete da tvrdite da volite putovanja. Tako i ja, bez trunke razmišljanja pristadoh da pređem okena da bih provela četiri dana u San Francisku. ...»

  25. 09. 2014. - 13 komentara
 • Ljubav na prvi pogled

  Nećete ni primetiti kada vam se to tačno dogodilo, ali će vam se Krf uvući pod kožu toliko da ćete poželeti da mu se vratite. To se naročito odnosi na sam grad Krf, koji na prvi pogled podseća na italijanski gradić, sa ljupkim fasadama, čestim trgovima, uličicama koje su pravi mali lavirint. ...»

  15. 09. 2014. - 1 komentara
 • Ostrvo zlatnih zmija

  Na ostrvu Ilja Keimada, 32 kilometra od obale Sao Paula (Brazil), živi oko 4.000 primeraka najsmrtonosnijih zmija na svetu....»

  12. 09. 2014. - 4 komentara
 • Inspirativne destinacije

  Pogledajte koje su destinacije, po mišljenju poznatog turističkog vodiča Frommer's, idealne za inspiraciju. Ljudi koji su ih posetili su sigurno počeli više da cene svet oko sebe....»

  09. 09. 2014. - 0 komentara
 • Najpopularnije turističke atrakcije Italije

  U Italiji se nalazi veliki broj spomenika koji su upisani na UNESCO-v spisak svetske baštine, a koji poput njenih nadaleko poznatih gradova (Rim, Firenca, Venecija), privlače veliki broj turista. Pored brojnih veličanstvenih kulturno-istorijskih spomenika, Italija ima i predivnu obalu, jedinstvena planinska jezera i planine. Zbog svega ovoga, Italiju godišnje poseti preko 40 miliona turista, a sajt touropia.com izdvojio je 10 najpopularnijih atrakcija...»

  01. 09. 2014. - 7 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019