Pregled vesti za Septembar:


 • Popularne destinacije za jesen

  U ovom periodu aktuelne su evropske metropole, pa pogledajte šta sve možete da posetite u ovom periodu. Ova kratka putovanja predstavljaju pravu priliku da brzo, lako i povoljno obiđete i upoznate neke od najposećenijih gradova. ...»

  28. 09. 2013. - 0 komentara
 • Idealne destinacije za medeni mesec

  Nakon idealnog venčanja, trebalo bi da ide i idealni medeni mesec, pa odabir prave destinacije zahteva pažljivo planiranje. CNN je napravio listu romantičnih destinacija koje mogu da budu idealne za medeni mesec....»

  27. 09. 2013. - 1 komentara
 • Pobegnite u toplije krajeve: krenite na jesenje krstarenje

  Za krstarenja se može slobodno reći da su više od običnog odmora, - to svakako jedno nezaboravno putovanje, a zahvaljujući bogatoj ponudi možete da posetite više destinacija u nekoliko dana. Takođe, sasvim je sigurno da ćete uživati u luksuznim brodovima koji mogu da ponude, sve pa čak i najneverovatnije sadržaje. Vaše je samo da odaberete svoju destinaciju, gradove koje želite i da se pripremite za jedno nezaboravno putovanje na moru...»

  26. 09. 2013. - 0 komentara
 • Jesen je idealna za posetu metropolama

  Planirate da pobegnete negde za vikend, ali nemate veću količinu novca na raspolaganju, pravi izbor za to je putovanje do Temišvara, Beča, Budimpešte, ili pak do Varševe koje će vas koštati oko 100 evra....»

  25. 09. 2013. - 2 komentara
 • Egzotično, uzbudljivo, neponovljivo i - skupo

  Za one koji i zimi vole da priušte letnji provod, more i sunce, egzotična mesta u Aziji pravi su izbor. Pored slobodnog vremena, za ovakvo uživanje neophodno je osigurati pristojnu količinu novca....»

  24. 09. 2013. - 3 komentara
 • Pogledajte najlepša i najbizarnija mesta za plivanje

  Širom sveta ima na hiljade mesta za plivanje, ono je dobro za zdravlje, ali pruža i zabavu.. Ako su vam obični bazeni postal dosadni pogledajte neobična i kul mesta u kojima možete da plivate, jer su oni daleko od uobičajenih, neka su lepa, a neka pomalo bizarna....»

  23. 09. 2013. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019