Pregled vesti za Septembar:


 • "National Geographic" izabrao deset najboljih muzeja na svetu

  Kada negde putujete, na vašoj turističkoj mapi neizostavni su muzeji gradova koje obilazite. Američki magazin “National Geographic”, izabrao je deset najboljih svetskih muzeja. Predstavljamo vam tih deset kulturnih zdanja koja su zaslužila svoje mesto u top deset. ...»

  30. 09. 2012. - 3 komentara
 • Pogled iz luksuzne sobe na Borsko jezero

  Turisti koji žele da se odmore u lepom ambijentu, iskuse i otkruju novu turističku destinaciju istočne Srbije, imaju priliku da borave i renoviranom hotelu “Jezero” posađenom sa samoj obali Borskog jezera koje važi za pravi biser ovog regiona. Potpunom užitku doprineće moderan, svedeni dizajn hotela, bogata gastronomska ponuda i uživanje u prirodi. Stoga, gostima ne preostaje ništa dugo, osim da se prepuste uživanju....»

  28. 09. 2012. - 17 komentara
 • Finci otvorili prvi restoran unutar rudnika

  Finski gradić Lohja našao se u centru pažnje, nakon što je u njemu otvoren restoran "Muru" koji se nalazi u rudniku 80 metara pod zemljom....»

  27. 09. 2012. - 3 komentara
 • Jastuk za džet-leg

  Mukama sa spavanjem u vozu, avionu ili autobusu prilikom putovanja došao je kraj, jer je jedan britanski izumitelj osmislio neobičan jastuk koji vam omogućava da dremente kad god i kako god hoćete. Iako je savršeno udoban i pruža adekvatan odmor, te umanjuje posledice džet-lega, jastuk koji se navlači na glavu napraviće od vas pravu atrakciju. ...»

  26. 09. 2012. - 3 komentara
 • "Yunak Evleri": Turski hotel uklesan u stene

  Turska regija Kapadokija već godinama važi za jednu od najpopularnijih destinacija u toj zemlji. Turisti mogu da biraju između velikog broja luksuznih hotela, a onima koji su ekološki nastrojeni dopašće se "Yunak Evleri", hotel uklesan u stene....»

  24. 09. 2012. - 1 komentara
 • Putujte prema preporuci Fransisa Forda Kopole

  Upoznajte omiljene turističke destinacije jednog od najcenjenijih reditelja današnjice, sedamdesettrogodišnjeg Fransisa Forda Kopole. Otkrijte kojim evropskim gradom je oduševljen i gde planira da proslavi pedesetogodišnjicu svog braka. Tvorac filmova "Kum" i "Apokalipsa danas", pored svoje velike strasti prema filmu, poznat je i kao proizvođač vina, vlasnik vinograda u Kaliforniji, izdavač književnog časopisa "Zoetrope" , hotelijer i...»

  22. 09. 2012. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019