Pregled vesti za Septembar:


 • Završen i drugi foto-konkurs, "deki" putuje u Veneciju

  Još jedan uspešan foto-konkurs koji je naš sajt realizovao u saradnji sa dnevnim novinama “24 sata” je za nama. Na sajt nam je pristiglo mnoštvo zanimljivih fotgrafija i svake nedelje odabir je bio sve teži....»

  30. 09. 2010. - 0 komentara
 • Poslednjeg pobednika drugog foto-konkursa čeka put u Veneciju

  Drugi foto-konkurs sajta Superodmor, u saradnji sa dnevnim novinama „24 sata”, traje još danas kad možete glasati za smešne i zabavne fotografije koje se nalaze na sajtu, ili postaviti svoju fotku i dobiti šansu za nagradno putovanje......»

  29. 09. 2010. - 0 komentara
 • Tornado ture u Americi

  Nesreću da se u SAD događa i po 1200 tornada godišnje, hrabri avanturisti su rešili da pretvore u jedinstveni doživljaj „jurenja tornada“. Kako piše sajt stromchasing.com, sada već postoji sijaset agencija i kompanija koje vam od 3000 do 5000 dolara nude potpuni ugođaj u turama koje traju između 6 i 14 dana. Cik sezone je od aprila do juna...»

  28. 09. 2010. - 0 komentara
 • Sledeći pobednik putuje u Veneciju

  Akcija našeg sajta Superodmor, u saradnji sa dnevnim novinama „24 sata”, nastavlja se do kraja septembra. Ušli smo u treću nedelju foto-konkursa, a pobedniku ćemo dodeliti zanimljivo putovanje. ...»

  28. 09. 2010. - 0 komentara
 • Kina domaćin Svetskog dana turizma

  Završetak turističke sezone na severnoj i početak iste na južnoj hemisferi ujedno je i period kada se obeležava Svetski dan turizma. Organizator proglašavanja 27. septembra Svetskim danom turizma su Svetska turistička organizacija Ujedinjenih Nacija (UNWTO). Prema UNWTO sajtu, ovaj dan se proslavlja u čitavom svetu i tom prilikom Svetska turistička organizacija svake godine kroz određenu tematiku šalje svoju poruku ljubiteljima putovanja...»

  26. 09. 2010. - 0 komentara
 • Sledeći pobednik putuje u Veneciju

  Akcija našeg sajta Superodmor, u saradnji sa dnevnim novinama „24 sata”, nastavlja se do kraja septembra. Ušli smo u treću nedelju foto-konkursa, a pobedniku ćemo opet dodeliti zanimljivo putovanje....»

  24. 09. 2010. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019