Pregled vesti za Oktobar:


 • Zimske čarolije

  Ukoliko se na vreme odlučite gde ćete ove godini uživati na snegu možete uštedeti od 10 do 15 odsto na “ranim rezervacijama”. Pravo je vreme da planirate vaše uživanje na debelom snežnom pokrivaču, a mi vam predstavljamo neke od proverenih zimskih destinacija i da se podsetite koliko su zabavni uživanje i igre na snegu, dok ste toplo ušuškani u debele jakne, kape, šalove i rukavice....»

  30. 10. 2017. - 0 komentara
 • NEBOJŠA PANTELIĆ: Stranci najviše vole našu otvorenost i gostoprimstvo!

  Možda niste imali priliku da čujete šta je to Internacionalna policijska asocijacija. O aktivnosti njenih članova se ne govori mnogo u medijima, a upravo preko nje se poboljšava imidž Srbije u svetu. Pritom – glavne aktivnosti ne uključuju primenu oružja i metoda prinude....»

  27. 10. 2017. - 0 komentara
 • 8 idealnih jesenjih destinacija za ljubitelje kulture

  „Žuto” godišnje doba idealno je za putovanja u neki od evropskih gradova, a na listi se nalazi osam opcija sa kojima ne postoji šansa da pogrešite....»

  24. 10. 2017. - 0 komentara
 • Pasoš u ruke i za Noć veštica posetite neku od 9 zanimljivih lokacija

  Iako se u Evropi Noć veštica ne proslavlja istim intenzitetom i žarom kao i u Sjedinjenim Američkim Državama, to ne znači da Stari kontinent sa svojom bogatom istorijom i prelepim starim zamkovima nema šta da ponudi poslednjeg dana oktobra....»

  23. 10. 2017. - 0 komentara
 • 10 razloga zašto bi trebalo da posetite Beč

  Jedan od najlepših gradova u Evropi ima „mali milion” razloga zašto bi trebalo da ga posetite, a mi vam predstavljamo neke od njih....»

  16. 10. 2017. - 0 komentara
 • Destinacije koje dokazuju da je Zemlja čarobna planeta

  Sve dok ne budemo dobili konačni dokaz o postojanju vanzemaljskog života, ovaj naš „treći kamen od Sunca” ostaće najlepši u čitavom univerzumu. Prirodne lepote mogu se videti na svakom koraku, ali i objekti nastali ljudskom rukom zavređuju divljenje i poštovanje....»

  11. 10. 2017. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019