Pregled vesti za Oktobar:


 • Mesto za uživanje: Terme Olimia

  Slovenačke terme Olimia nalaze se na mestu gde se spajaju vrhovi Kozjanskih i Sotelskih brda,gde izbija termalna voda, poznata po svom blagotvornom dejstvu....»

  31. 10. 2015. - 0 komentara
 • Najjeziviji hoteli na svetu

  Uvek je poželjno kad na putovanju uspete da spojite udobnost i avanturu, ali koliko god bili više željni uzbuđenja nego komforta, teško da biste proveli noć u jednom od ovih horor hotela....»

  30. 10. 2015. - 1 komentara
 • Monte Karlo – grad hedonizma

  Ako ste od onih ljudi koji obožavaju luksuz, bogatstvo i raskoš, Monte Kalo će vas osvojiti na prvi pogled. Dok se budete približavali ovom gradu uživaćete u prepepom pejzažu. ...»

  29. 10. 2015. - 10 komentara
 • Čarobni ski centri Srbije koje do sada niste posetili, a koje jednostavno morate obići

  Volite miris snega a hladnoća koja para obraze pri spustu vam dodatno greje krv? Obožavate planinsko sunce koje na koži otvara nove svetove a zavisnik ste od adrenalina koji raste u grudima dok se spuštate stazom? Posetili ste glavne ski centre u Srbiji i znate svaki milimetar ski staza napamet? Ako je odgovor na svako postavljeno pitanje do sada bio „da“ onda ste na pravom mestu jer vam predstavljamo top četiri skijališta u zemlji koja...»

  27. 10. 2015. - 2 komentara
 • Nezaboravni doček Nove godine u gradu koji su čuvali zmajevi

  Krakov, grad prepun istorije i priča o legendama koje ostavljaju bez daha, danas je jedan od posećenijih evropskih turističkih centara. Ovaj poljski grad, omiljen je među mladima i studentima koji se često odlučuju da Krakov izaberu kao destinaciju gde će provesti novogodišnje praznike. Zbog povoljnih uslova putovanja (koje za Novu godinu u proseku košta oko 125 evra), Krakov je omiljeni izbor među mladim Evropljanima. Pored lude novogodišnje...»

  23. 10. 2015. - 1 komentara
 • Šta poneti na zimovanje

  Nepregledni planinski vrhovi pokriveni snegom, utabane ski staze, kuvano vino i vatrica koja pucketa, samo su neke od prelepih asociajacija na zimovanje. Ipak, neposredno pre putovanja mnoge osobe uhvati panika pri pomisli na pakovanje kofera. Kako biste se lepo proveli od samog planiranja putovanja pa sve do povratka sa istog, predstavljamo vam vodič za što efikasnije pakovanje. Neka vas samo lepe stvari sećaju na zimsku čaroliju, uživajte zimujući!...»

  22. 10. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019