Pregled vesti za Oktobar:


 • Berlin: Neodoljiv šarm podeljenog grada

  Svako jutro biciklom odlazi na posao. Nekad u ispeglanom odelu, uredno podšišan i obrijan, a katkad raščupane kose, u uskim pantalonama, šarenoj majici i sa minđušom u nosu. Na dvotočkašu juri u kancelariju gde svoj posao radi bolje od svih, pravi najveći profit i kolegama postaje uzor. ...»

  30. 10. 2014. - 13 komentara
 • Šest gradova u kojima ćete poželeti da se izgubite

  Skrenuti u pogrešnom pravcu u nepoznatom gradu ponekad i nije tako loše. Naime, "BBC" je napisao kako je to najbolji način da se otkriju sve tajne tog mesta, i da se oseti prava atmosfera i upozna lokalno stanovništvo....»

  23. 10. 2014. - 18 komentara
 • Pećine - prava svetska čuda

  Kroz istoriju su primitivni narodi pećine koristili za skloništa, sahrane ili kao verske objekte. Sve što se nalazi u pećinama, zašticeno je od klime i životinja, a ovi podzemni dragulji još jednom potvrđuju da je priroda čudo....»

  16. 10. 2014. - 5 komentara
 • Top pet destinacija za aktivan odmor

  Ukoliko tražite neku neobičnu destinaciju za odmor sledite primer turista iz Velike Britanije koji su među prvima osmislili putovanje sa “uzbudljivim opuštanjem”. Aktivan odmor tokom praznika lansirali su trendseteri, a takav primer sledi sve više turista iz celog sveta. ...»

  16. 10. 2014. - 1 komentara
 • Čari noćnog života Amsterdama

  U japankama na plus pet, u majici sa kratkim rukavima u večernji izlazak na nula stepeni, po sitnoj kišici na biciklu... To je Amsterdam, pre skoro dva meseca, sav okićen božićnim raspoloženjem i ukrašen pozitivnim ljudima. Jer to je Amsterdam i to je Božić. I jedan i drugi pojam donose beskrajan osećaj lepote, dobrote i iznad svega - slobode....»

  14. 10. 2014. - 3 komentara
 • Meksiko Siti - budi avanturistički duh svakog posetioca

  Bogato kulturno istorijsko nasleđe, veseli i prijatni ljudi, Karipsko more, nestvarne plaže, očaravajući beli pesak i nacionalni parkovi, ukusna i začinjena kuhinja, savršena pića, dobra muzika - jednom rečju Meksiko Siti....»

  10. 10. 2014. - 7 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019