Pregled vesti za Oktobar:


 • 10 najlepših vrtova na svetu

  Pogledajte naš izbor 10 najlepših vrtova na svetu...»

  31. 10. 2013. - 3 komentara
 • Rustični šmek Valensije

  Valensija je grad koji ima sve – ogromnu okeansku plažu, iako je na moru, rustičnu gotičku arhitekturu koja se sudara sa modernim kreacijama arhitekte Santijaga Kalatrave, provokativnu zonu za izlaske sa neshvatljivo velikim brojem klubova, barova i diskoteka za grad od 800.000 stanovnika, atraktivne i jedinstvene muzeje, kao i, za jednu metropolu, neverovatno bogatu prirodu... Ali, iznad svega, ova moderna dama, koja miriše na nadaleko poznate...»

  30. 10. 2013. - 1 komentara
 • Krenite na ukusno putovanje Kinom

  Kao dom više od pedeset etničkih grupa, Kina predstavlja pravu mešavinu običaja, jezika i generalno, načina života ljudi. Uprkos mnogim razlikama, postoji nešto što je zajedničko za sve stanovnike ove zemlje, a to je strast prema hrani. Za turiste, put kroz Kinu takođe predstavlja i put kroz bogat izbor kulinarskih specijaliteta, čiji ukus ostaje u sećanju još dugo nakon povratka kući....»

  28. 10. 2013. - 0 komentara
 • Deset najskupljih gradova sveta

  Najskuplji grad za život stranaca je, prema izveštaju konsultantske kuće Merker, glavni grad Angole, Luanda, na drugom mestu je Moskva, a na trećem Tokio....»

  26. 10. 2013. - 10 komentara
 • Jedan dan u Kavali

  Kavala je grad koji turiste ostavlja bez daha, jer se za ovaj grad kaže da sa pučine izgleda kao ogromna pamučna pahulja. Kud god da se pogleda smenjuju se nebesko plava boja neba, tamna boja mora i izrazito bele fasade. ...»

  25. 10. 2013. - 4 komentara
 • Majami Bliskog istoka

  Noć je bila bliža zori nego ponoći i sve što smo očekivali od pogleda sa terase hotelske sobe bila su svetla grada za koji smo u dolasku naslutili da mu se baš i ne spava, ali ovo je, ipak, bilo previše...U to gluvo doba na plaži ispred hotela ljudi su igrali odbojku na pesku. Najnormalnije, kao da je podne. A to je samo mali deo ludih telavivskih noći, provoda koji objašnjava onoliku gužvu na aerodromu Ben Gurion (jedinoj luci za dolaske...»

  22. 10. 2013. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019