Pregled vesti za Oktobar:


 • Borački krš

  Gruža, dolina ružom rimovana je najpitomiji deo Šumadije. Čak je i ćudljiva reka Gruža ukroćena i pretvorena u veliko jezero. ...»

  31. 10. 2011. - 1 komentara
 • Zimujte sa stilom za malo novca

  Ako maštate o savršenom zimovanju, već sada možete naći destinacije po najpovoljnijim First minute ponudama koje će vam ušedeti i do nekoliko stotina evra, samo pogledajte ponude našeg portala i posetite neke od najboljih ski staza u "komšiluku"....»

  30. 10. 2011. - 5 komentara
 • Razgledajte Beč sa Dunava i tokom zime

  Vožnja brodom Dunavom i Dunavskim rukavcem u Beču je i tokom zime doživljaj za sebe. Dobro zagrejan brod firme „DDSG Blue Danube“, koja je osnovana daleke 1829. godine, saobraća i zimi do 18. decembra. ...»

  28. 10. 2011. - 4 komentara
 • Kip slobode slavi 125. rođendan

  Kip slobode ove nedelje slavi 125. rođendan, a nakon ceremonije obeležavanja godišnjice koja će biti održana u petak, biće godinu dana zatvoren za javnost radi restauracije i rekonstrukcije....»

  27. 10. 2011. - 0 komentara
 • Opuštanje na odmoru može da bude stresno

  Prema rezultatima poslednjih istraživanja previše slobodnog vremena koje imate na putovanju može da izazive stres, pa naučnici predlažu da zaboravite na duga putovanja. ...»

  26. 10. 2011. - 0 komentara
 • Uživanje uz golf, skijanje i krempite

  Ako bi se tražili jugonostalgičari u Srbiji onda bi to svakako bili, između ostalih, posetioci Bleda. Bez obzira na ime i vreme, najpoznatije i najposećenije odmaralište u Sloveniji već vekovima svetli autentičnim sjajem baš kao 1004. godine kada se prvi put spominje u briksenškim biskupskim knjigama ili u prošlom veku kada je rezidenciju ovde imala kraljevska dinastija Karađorđevića, a potom i Josip Broz Tito. Sada ovaj dar prirode oličen...»

  26. 10. 2011. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019