Pregled vesti za Oktobar:


 • Najčudniji hoteli

  Svi oni koji bi hteli da budu napredni turista (avant-turista) traže nešto više od običnog odmora u klasičnim hotelima koji u neku ruku svi naliče jedan drugom. Na sreći, postoji rešenje i za one koji su se umorili od “klasike”. Sajt holidaypad.net predstavlja najčudnije hotele na svetu, a mi ćemo vam preneti neke....»

  18. 10. 2010. - 0 komentara
 • Pokažite svoje znanje i putujte uz Superodmor.rs u Prag i Veneciju

  Danas na našem sajtu Superodmor.rs počinje super kviz znanja koji vam daje šansu da se dobro zabavite uz zanimljiva pitanja i pri tom i da osvojite vredne nagrade. Na vama je da budete brzi i tačno odgovarate na pitanja, a beogradska turistička agencija „Belvi” pobrinuće se za to da najuspešniji takmičari otputuju u Prag i Veneciju....»

  18. 10. 2010. - 9 komentara
 • Šta je ukusnije - pečena tarantula ili kokošiji fetus?

  Avanturistički duh svetskih putnika se ne ogleda samo u destinacijama i spremnosti da pređu ogromne puteve da bi videli strane krajeve sveta. Njihova hrabrost dobrim delom predstavlja i spremnost da probaju ne samo najrazličitija jela svetskih kuhinja, već i najčudnije obroke koje možete zamisliti. Tradicionalne i lokalne kuhinje predstavljaju jedan od najvažnijih delova njihovog kulturno-istorijskog nasleđa. Naravno, druga je stvar to što...»

  15. 10. 2010. - 0 komentara
 • Poseta Deda Mrazu u njegovoj kući

  Kako se bliže zimski praznici, svi postajemo nostalgični za bajkovitom atmosferom kojom nam je ovaj period u godini bio obavijen dok smo bili mlađi. Simbol Božićnih i Novogodišnjih praznika u celom svetu, sa varijacijama u detaljima u zavisnosti od kulture i religije, je Deda Mraz. Zima nam pored sećanja na bajke donosi i priliku da ih stvarno doživimo. ...»

  13. 10. 2010. - 1 komentara
 • Ostrvo plavuša

  Litvanska kompanija „Olialia“ jedinstvena je u svetu. Ona zapošljava samo plavuše i promoviše ovaj tip ženskog izgleda u pokušaju da razbije uobičajene predrasude da su plavuše glupe. Kompanija je vrlo velika i vrlo uspešna. Bavi se najrazličitijim biznisom: od angažovanja fotomodela, preko prehrambene industrije, do najnovijeg turističkog projekta – luksuznog letovališta na jednom od ostrva Maldiva, koje će, kao i sama kompanija,...»

  11. 10. 2010. - 0 komentara
 • Himalaji do ja** 5: Plavo je boja ljubavi

  Beograđanin Vladimir Naumović koji se uputio biciklom po najvišoj planini na svetu, Himalajima, podelio je sa čitaocima Blicovog sajta svoje dogodovštine preko svog bloga. On je dosad napisao pet delova o svojoj hrabroj i neobičnoj pustolovini. Kao i prethodni, i ovaj blog prenosimo vam u celosti, koji zajedno sa ostalim delovima možete pročitati na sajtu blog.blic.rs uz više slika....»

  11. 10. 2010. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019