Pregled vesti za Novembar:


 • Stara planina – mesto gde priroda govori

  Daleko do civilizacije kada glasovi utihnu, žubor vode divljih vodopada, kanjoni čudesne lepote i mirisne livade pričaju priču o sebi za one koji su spremni da je saslušaju. Priču, koja ostavlja bez daha i koja se čuje samo širom otvorenih čula i sa pravom duhovnom vibracijom. Ovo je priča o krovu Srbije – Staroj planini, o prirodi koja opija i slobodi....»

  28. 11. 2015. - 0 komentara
 • Provedite zimu na Ohridu

  Ohridsko jezero važi za atraktivnu destinaciju među mladima. Kaldrmisane ulice, šarenolika istorija i biseri čine ga posebnim, a priroda koja je lepa u svako doba godine pod snežnim pokrivačem izgleda neverovatno....»

  27. 11. 2015. - 4 komentara
 • Zimska čarolija u Austriji! Provedite zimovanje u nekom od najpoznatijih skijališta ove alpske zemlje

  Sa odličnim stazama, raznolikim sadržajem, slikovitim alpskim selima i bajkovitim predelima snegom prekrivenih planinskih visova - austrijski ski centri imaju za svakog po nešto. Srdačana dobrodošlica domaćina, smeštaj za svačiji džep i zagarantovan provod posle skijanja samo su neki od prednosti zimovanja u ne tako dalekoj Austriji!...»

  26. 11. 2015. - 0 komentara
 • Najposećenije atrakcije u 2015. godini, a među njima nije Ajfelov toranj

  Mislite da su Empajr Stejt Bilding, Veliki kanjon i Ajfelov toranj najposećenije turističke atrakcije na svetu? Razmislite još jednom....»

  25. 11. 2015. - 0 komentara
 • Veličanstven grad na dva kontinenta

  Na mestu gde su kulture isprepletane, a ljudi ljubazni, na fascinantnom Bosforu smešten na dva kontinenta nalazi se veličanstveni Istanbul - metropola sa burnom istorijom. Nekada prestonica velikih moćnih carstava, Istanbul je danas moderan grad koji nikog ne ostavlja ravnodušnim....»

  24. 11. 2015. - 0 komentara
 • Ove destinacije će za Novu godinu vrveti od turista!

  Pripreme za novogodišnju noć se zahuktavaju, biraju se aranžmani i toalete, a ako je sudeći prema analizi poznatog sajta Kayak. com u jednoj uzavreloj zemlji sprema se prava fešta! ...»

  23. 11. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019