Pregled vesti za Novembar:


 • Najbolja mesta za snoubordere

  Malo hladniji jesenji dani već polako vuku na razmišljanje gde provesti predstojeći zimski odmor. Ukoliko ste odlučili da on bude aktivan, a ljubitelj ste snoubordinga, pažljivo birajte destinaciju. Ono što vam je potrebno jesu odgovarajuće padine, a mi smo za vas izbrali neke od odličnih destinacija za snoubording....»

  30. 11. 2013. - 1 komentara
 • Božićni bazari donose praznično raspoloženje

  Već krajem novembra u evropskim gradovoma počinje božićna euforija, praznično raspoloženje se oseća na svakom koraku. Sve počinje da odiše veselom atmosferom, drvene, ukrašene tezge sa robom postavljene su svuda i to najčešće u centru grada, a razni festivali i manifestacije uveliko se održavaju na trgovima. ...»

  28. 11. 2013. - 1 komentara
 • Pogledajte najbolje hotele za 2013. godinu

  Odsedanje u hotelima sa all inclusive uslugom je siguran način da izbegnete sve stresne situacije u vezi odmora, sve vam je na dohvat ruke i nemorate da razmišljate gde ćete ručati ili brinuti kako i gde da promenite novac......»

  26. 11. 2013. - 0 komentara
 • Praznične svetiljke širom sveta

  Spektakularna svetla su jedno od glavnih obeležja novogodišnje i božićne praznične atmosfere u skoro svim mestima širom planete. Svako mesto ulaže mnogo da grad odiše prazničnim duhom, a osvetljenje je ono što daje najbolje rezultate. Preko sajta bing.com naišli smo na nekoliko mesta koja su osvetljena tako da zavređuju svaku pažnju i bude praznično raspoloženje kod uspavanih posetilaca i građana. ...»

  25. 11. 2013. - 0 komentara
 • Od ribarskog sela do centra luksuza

  Dubai je jedno od najekstravagantnijih odredišta na svetu, gde se luksuz vidi na svakom ćošku. Grad privlači putnike koji dolaze u potragu za nečim novim i drugačijim, i nudi im savremena dostignuća u kombinaciji s avanturom Bliskog istoka, čija se egzotika prepliće s kosmopolitskim načinom života. ...»

  23. 11. 2013. - 2 komentara
 • So, pustinja i luksuz

  Miris soli kao na ivici smrtne opasnosti od žeđi, nepregledna prostranstva kamene pustinje i kanjoni koji presecaju planine soli. ...»

  21. 11. 2013. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019