Pregled vesti za Novembar:


 • Zelden, raj na glečerima

  Zelden (Sölden) je živopisno mestašce u austrijskoj pokrajini Tirol koje je nekada imalo velikih problema sa lošim snežnim pokrivačem i pretrpanim stazama. Međutim, sada skijanje tamo predstavlja pravo uživanje....»

  30. 11. 2012. - 3 komentara
 • Senjski rudnik kao nova turistička atrakcija

  “Turizam će sad kod nas da bidne, kažu, sve će novo da naprave” - upravo ova sentenca iz kultnog filma “Petrijin venac”, koju puna nade izgovara glumica Mirjana Karanović, i dalje kao da oslikava uslove današnjeg života stanara Radničke ulice koja prestavlja važan deo naselja Senjski rudnik, gde je i film i nastao....»

  28. 11. 2012. - 13 komentara
 • Na skijanje u popularni “Kic”

  Zaljubljenici u skijanje i snouborda, strme izazovne staze, ostvariće svoj san odlaskom u savremeni austrijski ski centar Kicibl, biser Tirola. Ovo je mesto koje sa pravom uživa ugled mondenske zimske destinacije. Staze su besprekorno uređene, usluga savršena, a za za one manje spretne na skijama postoje i drugi sadržaji kojima je teško odoleti. ...»

  27. 11. 2012. - 0 komentara
 • Stokholm - grad na 14 ostrva

  Ovde Bog nije žalio, a i ljudi su znali šta rade. Lepota prirode švedske prestonice gde je vodeno prostranstvo ornamentisano hiljadama šumovitih ostrva takmiči se sa njenom arhitekturom. Zajedno čine harmoniju grada koji se s pravom naziva Venecijom severa. ...»

  26. 11. 2012. - 10 komentara
 • Pohorje – za sve ljubitelje skijanja i dobre zabave

  Jedan od najvećih skijaških centara u Sloveniji je Pohorje. Ljubitelji dobre zabave, provoda i noćnog skijanja ne treba da razmišljaju o drugoj destinaciji, jer će Pohorje ispuniti sva njihova očekivanja....»

  24. 11. 2012. - 2 komentara
 • Santjago de Čile - najevropskiji grad Južne Amerike

  Čile se prostire od tropa na severu, do skoro samog Antarktika na jugu, priklješten između Tihog okeana na zapadu i lanca Anda na istoku, koji ga odvajaju od Bolivije i Argentine. Na severu se graniči sa Peruom. Od njegove obale, pružaju se na zapad hiljade milja otvorenog mora do prvog kopna. ...»

  22. 11. 2012. - 14 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019