Pregled vesti za Novembar:


 • Malezija: Zemlja sudara i dodira tri velike svetske civilizacije

  Malezija u jednom neodoljivo podseća na bivšu Jugoslaviju: tri naroda, tri civilizacije, tri vere, spojeni i izmešani na prostoru od severne granice s Tajlandom do ostrva Borneo, koje deli s Indonezijom....»

  30. 11. 2011. - 14 komentara
 • Grad istorije, mode i mladosti

  Peruđa će vas osvojiti već na prvi pogled. Grad, u kome prema poslednjim podacima živi oko 160.000 ljudi, smešten je na vrhu brda, okružen živopisnim pejsažom. Ukoliko ne možete da steknete pravu sliku, evo jedne pomoći – navodno je Leonardno Da Vinči pozadinu za sliku „Mona Liza“ napravio upravo u Peruđi oslikavajući njenu okolinu....»

  28. 11. 2011. - 2 komentara
 • Deset najboljih aktivnosti za nudiste

  Sajt za ocenjivanje hotela "HotelsCombined" napravio je listu deset najboljih aktivnosti za one koji vole da idu kao od majke rođeni, a na listi su se našli gradovi u kojima su moguća gola krstarenja, plaže za nudiste, art festivali, gole vožnje biciklom i slične aktivnosti....»

  25. 11. 2011. - 8 komentara
 • Pogledajte najkontroverzinije spomenike

  Svi bi želeli da budu kritičari, ali priznali to ili ne ovi spomenici su izazvali oprečne reakcije javnosti, poput spomenika koji je Alan Garsija ostavio Peruu: statuu Hrista koji će čuvati Limu... Pogledajte neke od najkontroverzinijih spomenika....»

  24. 11. 2011. - 8 komentara
 • Pogledajte neka od najekskluzivnijih odmarališta

  Ukoliko ste ljubitelj luksuza i zanima vas kako izgledaju egzotična mesta za koja treba izdvojiti najviše novca, "BBC" je napravio listu top pet najekskluzivnijih....»

  23. 11. 2011. - 3 komentara
 • Počinje sezona božićnih vašara u Nemačkoj

  Nemački gradovi se razlikuju od drugih evropskih metropola upravo po božićnim vašarima. Na njima se pije kuvano vino sa različitim začinima i jedu ukusne poslastice....»

  23. 11. 2011. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019