Pregled vesti za Novembar:


 • Proučite zakone zemlje u koju putujete

  Iskusni putnici znaju kako da ugrabe najpovoljnije karte, dobiju kvalitetan smeštaj za malo novca, kako da izbegnu sezonu gripa, ili da im zakasneli let ne upropasti odmor... Ali, u pojedinim državama važe zakoni na koje ni oni ne bi bili spremni. Otkrijte kako da pametno putujete. ...»

  24. 11. 2010. - 1 komentara
 • Azijski turizam slavi 60 godina

  Azija već decenijama važi za izuzetno popularnu destinaciju i simbol egzotike za Evropljane. Iako su turističke ponude brojne, raznovrsne i maštovite, turistički potencijal pacifičke Azije vapi za novim idejama i poboljšanjima kako destinacija tako i ostalih resursa koji su u vezi sa turizmom. Pacifičko-azijka putnička asocijacija (PATA – Pacific Asia Travel Association) će narednu godinu koja predstavlja šezdesetogodišnjicu od njenog...»

  22. 11. 2010. - 0 komentara
 • Isprobajte skijanje, klizanje i penjanje uz zaleđenje vodopade

  Slovenija je raj za zimske sportove. Slovenija, iako relativno mala, ima mnogo skijališta. Kranjska Gora, Pohorje, Bovec, Bled, Bohinj imaju mnogo uređenih staza, a snega nikada ne nedostaje jer i najmanji ski centri imaju snežne topove....»

  19. 11. 2010. - 0 komentara
 • Zlatan Eksić osvojio put u Veneciju

  Proglašeni su pobednici 2. kola Super Kviza, koji je naš sajt SuperOdmor.rs realizovao u saradnji sa dnevnim novinama „24 sata”. Pobednik drugog kola je Zlatan Eskić (32) koji živi u Beogradu i koji je zasluženo osvojio putovanje za dvoje u Veneciju....»

  19. 11. 2010. - 0 komentara
 • Bansko - pravo porodično skijalište

  Bansko važi za jedno od najmodernijih ski centara kako u Bugarskoj tako i na Balkanu. Smešteno je na 150 km južno od Sofije, na severnoj strani planine Pirin, a u toku reke Meste. Ovo poznato turističko mesto iako se brzo izgradilo poslednjih godina, sačuvalo je tradicionalni izgled starih bugarskih varoši što ne čudi jer pripada porodici etno sela....»

  18. 11. 2010. - 0 komentara
 • Proglašeni pobednici drugog kola super kviza

  Upravo su proglašeni pobednici drugog kola super kviza koji je naš sajt realizovao u saradnji sa dnevnim novinama "24 sata". Pobednik drugog kola je takmičar koji se na sajtu registrovao pod nadimkom catdogg321 i zasluženo osvojio putovanje za dvoje u Veneciju....»

  17. 11. 2010. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019