Pregled vesti za Mart:


 • Putovanja za 01. maj već od 79€

  Vec početkom aprila svi koji vole da putuju uveliko razmišljaju kuda za 01.maj. Ovaj praznik oni koji vole da putuju, uglavnom iskoriste da odu u neki novi grad i upoznaju neku novu zemlju. Evropski gradovi u proleće imaju neku posebnu draž i zato je ovaj produženi vikend idealna prilika da uživate na nekom putovanju. ...»

  31. 03. 2016. - 0 komentara
 • 5 najlepših grčkih ostrva

  Grčka je zemlja sa oko 1.400 ostrva, od kojih je samo 227 naseljeno, dok ostatak predstavljaju potpuno mala i nenaseljena ostrva. Na najlepšim ostrvima ove zemlje koja izlazi na tri mora, uživaćete u besprekornim plažama i upoznati jedinstvenu kulturu čiji počeci se mogu pratiti iz vremena antičkih bogova. Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, voćnjaci narandža, palme i jedinstvena arhitektura, zauvek ostaju u sećanju posetilaca otadžbine...»

  30. 03. 2016. - 7 komentara
 • Ovo su najneljubazniji gradovi na svetu

  Koliko ćete uživati u poseti nekom gradu, uveliko zavisi od ljubaznosti i vedrine lokalnog stanovništva. Ako naiđu na neprijateljsku atmosferu, turisti se verovatno neće vratiti u to mesto. Časopis Travel + Leisure odlučio je otkriti koji su gradovi najmanje prijateljski raspoloženi....»

  29. 03. 2016. - 8 komentara
 • Majorka - raj Mediterana

  Fascinantne peščane plaže, gradovi i mesta kao naslikani, idilična sela i najmoderniji klubovi i kafići, temperamentni ljudi, ritmovi leta i muzike, zavodljivi ukusi hrane i sangrije opisuju Majorku. Kao što je i sunce nad Majorkom blistavo i vrelo, tako je i ona uzavrela od dešavanja i ritmova....»

  28. 03. 2016. - 2 komentara
 • Upoznajte grad rukavica

  Pečuj je najuzbudljiviji grad u Mađarskoj, poznat u svetu mode kao grad rukavica, ali i po bogatoj istoriji i kulturi....»

  26. 03. 2016. - 1 komentara
 • 5 romantičnih stvari koje možete raditi u Ljubljani

  Ovaj mali romatnični grad koji u svom nazivu nosi najlepši glagol - ljubiti, idealna je destinacija za produženi vikend sa voljenom osobom! Šetnje pored Ljubljanice, mnoštvo odličnih restorana kao i čaroban pogled koji se pruža sa Ljubljanskog zamka, ulepšaće vaše trenutke udvoje!...»

  25. 03. 2016. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019