Pregled vesti za Mart:


 • Zašto su Kajmanska ostrva raj na zemlji?

  Dovoljno je pomenuti čiste plaže sa finim, sitnim peskom i mirnu, prozirnu vodu savršenu za plivanje, pa da odmah postane jasno zašto Kajmanska ostrva nose epitet raja na zemlji. Smeštena u Karipskom moru, ušuškana između Hondurasa, Belizea, Kube i Jamajke, Kajmanska ostrva su idealna destinacija i za one koji žele odmor i za one koji tragaju za avanturom. ...»

  31. 03. 2015. - 11 komentara
 • Dobrodošli na Tajland! Upoznajte Koh Phangan!

  Koh Phangan je predivno tajlandsko ostrvo, koje se nalazi u njegovom jugoistočnom delu, u provinciji Surat Tani. Prostire se na površini od 168 km2. Glavni grad i administrativni centar ostrva je Tong Sala, a jedna od najvećih pokrajina je Surat Tani....»

  27. 03. 2015. - 12 komentara
 • 11 grčkih ostrva za uživanje

  Razumljivo je zašto turisti u Grčkoj uglavnom posećuju ostrva puput Santorinija, Mikonosa i Krita: direktne avio linije, dobri hoteli i bogat noćni život. Ali, onima koji žele da se malo potrude i pronađu mesta koja nisu toliko popularna, a prijao bi im odmor u miru i tišini, preporučujemo:...»

  26. 03. 2015. - 4 komentara
 • Mesta koja treba posetiti u Nemačkoj

  Više od polovine stranih turista dolazi u Nemačku da bi uživalo u kulturi, a nešto manje od polovine da se – opusti. Ne treba podsećati da Nemačka ima najbolju saobraćajnu infrastrukturu u Evropi, 35.000 kilometara pruga i više od 40 aerodroma....»

  25. 03. 2015. - 4 komentara
 • 10 stvari koje Italija radi bolje od drugih

  Pica, testenine, opere, moda... samo su neke od oblasti u kojima je Italija najbolja od svih. Ali, ima još mnogo toga u čemu Italijani prednjače u odnosu na druge, kao što je, na primer.......»

  21. 03. 2015. - 3 komentara
 • Bugarska obala za svaku vrstu odmora

  Mnoge će iznenaditi koliko je Bugarska raznolika zemlja, na relativno maloj površini. U njoj ima zelenih prostranstava, rečnih dolina, visokih planina, brojnih nacionalnih parkova, stenovitih predela, pećina, vodopada, jezera i mineralnih izvora. Povrh svega toga, Bugarska ima i predivnu obalu dužine od gotovo 400 kilometara, na istočnoj strani zemlje. Oko 30 odsto obale predstavljaju peskovite plaže koje se mogu takmičiti sa najlepšim plažama...»

  19. 03. 2015. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019