Pregled vesti za Mart:


 • Najprivlačnije plaže na svetu

  Ostrvo Harbur na Bahamima ima možda najlepšu peščanu plažu. Samo pet kilometara dugo i osamstotina metara široko, ovo ostrvo se nalazi u blizini mnogo poznatijeg ostrva Eleutera....»

  28. 03. 2014. - 3 komentara
 • Mesta koja oduzimaju dah, a za koja niste ni čuli

  Da li se osećate kao da ste sve videli ? Da li žudite za onim mestima koja oduzimaju dah za trenutke svojih prvih putovanja avanture ?...»

  25. 03. 2014. - 6 komentara
 • 12 najlepših mostova u Evropi

  Iako je glavna svrha mostova da se što lakše stigne od tačke A do tačke B, oni takođe predstavljaju neverovatna arhitektonska dostignuća, kao i verodostojne istorijske dokaze koji opstaju vekovima. Na predstojećem spisku ćete pronaći mostove svih veličina i oblika. Neki su novi i dizajnirani tako da postanu moderna svetska čuda, dok su drugi skoro pa drevni i njihovo postojanje delom se ogleda u važnosti koje predstavljaju za mesta u kojima...»

  20. 03. 2014. - 17 komentara
 • Honduras – zemlja tropskih šuma i bogate biosfere

  Republika Honduras nalazi se u Centralnoj Americi; ovo je zemlja koja se odlikuje bogatstvom tropskih šuma, očuvanim sistemom koralnih sprudova, ali spada u najsiromašnije i najnerazvijenije države Latinske Amerike. Honduras se nalazi na najširem delu srednjoameričkog zemljouza, na severnoj strani je Karipsko more, a na jugu kraća obala Pacifika....»

  13. 03. 2014. - 8 komentara
 • Mali evropski gradovi

  Metropole privlače svojom veličinom, impresivno je prostranstvo koje zauzimaju, obiluju atrakcijama i kulturno-istorijskim znamenitostima, ali i manji gradovi imaju šta da ponude. Njihov šarm osvaja na prvi pogled, gostoprimljivi domaćini čine da se turisti osećaju prijatno, i što je značajno: sa njihovim čarima i značajnim spomenicima upoznaćete se za kratko vreme. Prepustite se šarmu malih evropskih gradova!...»

  07. 03. 2014. - 0 komentara
 • Pobedio slogan: “Leto, zima, SuperOdmor sve ima!”

  Jedan slogan i pomalo sreće bilo je dovoljno da Igor Živanović (23) osvoji letovanje u Lutri, u okviru nagradne akcije portala “SuperOdmor”. On osmislio slogan: “Leto, zima, SuperOdmor sve ima!” koji mu je doneo letovanje u Grčkoj....»

  05. 03. 2014. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019