Pregled vesti za Mart:


 • Turistička prestonica karipskih ostrva - Bahami

  Bahami su država u Atlantskom okeanu, čiji se glavni grad, Nasau, nalazi na ostrvu Nju Providens. Ovo je zemlja za čiju su vodenu površinu kosmonauti rekli da je najbistrija koja se vidi iz svemira! Čarima Bahama nije mogao odoleti ni Kristifor Kolumbo, istraživač i trgovac koji je video brojne zemlje sveta....»

  29. 03. 2012. - 5 komentara
 • Plivajte sa delfinima

  Delfini, predivni morski sisari, poznati su po svojoj inteligenciji, a veruje se, i po saosećanju i radosti. Ovo su jako društvene životinje, poznate po prijateljskom odnosu prema ljudima. Pažnju privlače zbog čestog iskakanja iznad površine vode, praveći akrobacije. Ono što su milioni ljudi širom sveta uradili, možete vi – plivajte sa delfinima. Osećaj je neverovatan!...»

  28. 03. 2012. - 8 komentara
 • Vatreni vikend na Kopaoniku

  Fenomenalni muzički festival Big Snow Kop trajao je na Kopaoniku od 19. do 25. marta, i još jednom pokazao zašto svetski poznate zvezde rado prihvataju da budu deo ovog spektakla. Ovaj festival doveo je snežni Kopaonik do usijanja!...»

  27. 03. 2012. - 0 komentara
 • Mesta idealna za odmor u decembru

  Decembar je mesec kada počinje da nas „trese“ novogodišnja groznica, vreme kada planiramo gde ćemo dočekati Novu godinu i proslaviti najradosniji praznik sa najbližima. Oni koji vole da Novu godinu dočekaju kod kuće, ne vole gužvu i prednovogodišnje raspoloženje, mogu obići svoje omiljeno mesto početkom ili sredinom decembra. Sajt SuperOdmor.rs i 101holidays.co.uk predlažu vam mesta idealna za odmor u decembru....»

  26. 03. 2012. - 0 komentara
 • Uživajte u pogledu na Vatkins Glen Stejt Park

  Vatkins Glen Stejt Park nalazi se u istoimenom njujorškom selu, južno od jezera Seneka u okrugu Šajler. Osnovna odlika parka je pešačka staza koja se penje kroz klisuru, i prolazi iznad i ispod vodopada. Ovaj izvanredni park, čudo prirode, ima niži deo, koji se nalazi pored sela, i gornji, koji je otvoren ka šumi....»

  24. 03. 2012. - 0 komentara
 • Predivne gradske plaže

  Ako je vaš odmor iz snova obilazak neke svetske metropole i upoznavanje njenih znamenitosti, ali i leškarenje na gradskoj plaži tog mesta, sigurni smo da će vam se izbor koji sledi dopasti. Pogledajte koje su destinacije SuperOdmor.rs i sajt travel.nationalgeographic.com izdvojili za vas. Izaberite ove godine odmor po svom ukusu!...»

  22. 03. 2012. - 6 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019