Pregled vesti za Mart:


 • Vodimo vas u Tursku

  Naš sajt je za ovo leto pripremio mnoga iznenađenja za svoje korisnike, pa smo tako obezbedili najpovoljnije uslove za odmor na plaži u nekim od najpopularnijih letnjh destinacija. Već smo vam predstavili naše ponude da jeftino letujete u Grčkoj, Italiji ili Hrvatskoj, ali to nije sve što imamo da vam ponudimo za predstojeću letnju sezonu. Sada vam predstavljamo ponudu za letovanja u Turskoj, koja godinama važi za jedno od najposećenijih...»

  31. 03. 2011. - 0 komentara
 • Odmarajte na Skijatosu

  U Grčkoj je sve lepo, ali ništa tako nije nestvarno kao što su grčka ostrva. Grci su s razlogom ponosni na lepote Krfa, Krita, Skijatosa, Santorinija, Skopelosa, Zakintoisa, Kefalonije, Lefkade ili Rodosa. Gde god da odete, sigurno je da ćete se lepo provesti....»

  29. 03. 2011. - 7 komentara
 • Vodimo vas jeftino u Hrvatsku na more (2)

  Sa topljenjem snega i dolaskom toplijeg vremena, ljudi polako počinju da razmišljaju o predstojećoj letnjoj sezoni i gde ovog leta rasprostreti peškir i potopiti stopala. Turističke agencije već su uveliko pripremile specijalne popuste za one koji već sada žele da sebi obezbede sigurno mesto na morskoj obali, pa tako preko našeg sajta i “first minut” ponuda, jeftinije možete proći ako se odlučite da sada uplatite letnji aranžman....»

  28. 03. 2011. - 3 komentara
 • "Živeli" na 50 jezika

  Živeli! Na zdravlje! Uzdizanje čaša često je izraz potvrđivanja prijateljstva, ili nazdravljanje stvaranju novih - u svakom slučaju izraz dobrog raspoloženja i volje i reč koju bi svaki turista trebalo da zna. Zato, podignite čaše za urednike sajta www.matadornetwork.com, turističke entuzijaste koji su sastavili ovaj spisak, i hostele širom sveta koji su pripomogli da se sakupi ova kolekcija kako reći "Živeli" na 50 jezika. Jezici su...»

  24. 03. 2011. - 11 komentara
 • Kipar: Dom boginje Afrodite

  Rajsko ostrvo koje su kroz istoriju napadale mnoge vojske kao što ga sada „napadaju“ milioni turista nalazi se u zapadnoj Aziji, a legende stare deset hiljada godina kažu da je boginja lepote i plodnosti Afrodita odredila Kipar za svoj dom. ...»

  23. 03. 2011. - 3 komentara
 • Šta morate da popijete kada ste na proputovanju

  Jedna od prvih reči koje stranci nauče kada dođu Srbiju je "šljivovica", ili makar nešto što zvuči slično. To i nije čudno, jer je poznato da praktično svaka zemlja ima neko piće po kome je prepoznatljiva u celom svetu. "Superodmor" vam predstavlja izbor zemalja i njihovih nacionalnih pića!...»

  23. 03. 2011. - 11 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019