Pregled vesti za Mart:


 • Kina postaje vodeća svetska turistička destinacija

  Kina će za pet godina postati vodeća svetska turistička destinacija, prognozirala je Svetska turistička organizacija (WTO)....»

  25. 03. 2010. - 0 komentara
 • Njujork na prvom mestu najuticajnijih gradova sveta

  Njujork je potisnuo London sa prve pozicije na listi najuticajnijih gradova sveta, koju redovno godišnje sačinjavaju kompanija sa sektora nekretnina "Najt Frenk" i Siti prajvat banka....»

  24. 03. 2010. - 0 komentara
 • Obiđite Evropu za male pare

  Lou kost kompanije polako otvaraju sve evropske destinacije za građane Srbije, delom direktno iz Beograda, delom preko Temišvara i Sofije. Iako je najkomfornije putovati iz Beograda, nisu bauk ni letovi niskotarifnim firmama iz Temišvara i Sofije. Do ova dva grada se uz malo planiranja i trošak veći za nekoliko hiljada dinara može stići autobusom, vozom ili kolima....»

  21. 03. 2010. - 0 komentara
 • Pariz najskuplji grad na svetu

  Pariz je najskuplji grad na svetu, ispred Tokija i Osla, pokazalo je najnovije istraživanje koje su uradili stručnjaci londonskog časopisa „Ekonomist intelidžens junit”....»

  16. 03. 2010. - 0 komentara
 • Poluostrvo čudnih rekorda i čistog plavog mora

  Poluostrvo se turistički deli na zeleni i plavi deo, geografski na crveni, sivi i beli krajolik. Oni koji tamo žive osnovano i tačno pričaju kako su vlasnici dva zvanično evidentirana rekorda za Ginisa, a rado pominju da su kraj u kojem je rođen prvak sveta Formule 1 Mario Andreti. Ponosni su jer prema kriterijumu lista “Njujork tajms” imaju najbolji mali restoran na svetu, vole i čuvaju mit o divu Veli Jože, obožavaju masline i devičansko...»

  16. 03. 2010. - 0 komentara
 • Putovanja u inostranstvo sa zdravstvenim osiguranjem

  Od kada su građanima Srbije krajem prošle godine ukinute vize, zabeležen je izuzetno veliki porast putovanja u zemlje Evropske unije. Za ta putovanja neophodno je posetiti domaće osiguravajuće kuće i izvaditi zdravstvena putna osiguranja....»

  16. 03. 2010. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019