Pregled vesti za Maj:


 • Proleće pokazuje svoje najlepše lice u vrtovima

  Za mnoge proleće je najlepše godišnje doba, kada odjednom počne sve da cveta i oblači se u šarene boje, zbacujući zimsko sivilo sa sebe. Neka od mesta koje bi svakako trebalo posetiti u proleće su:...»

  30. 05. 2016. - 0 komentara
 • Najbolje romantične destinacije u Evropi

  Kad krene na put sa voljenom osobom, većina ljudi na umu ima neku romantičnu destinaciju pored vode, restorane sa ukusnom hranom i dobro vino. Ukoliko tako nešto tražite u Evropi, pogledajte koja mesta najviše odišu romantikom po preporuci "TripAdvisora"....»

  27. 05. 2016. - 0 komentara
 • Atraktivno letovanje na Crnom moru

  Bugarska odavno predstavlja interesantnu i povoljnu turističku destinaciju. Ta zemlja obiluje peščanim plažama, atraktivnim turističkim kompleksima......»

  25. 05. 2016. - 0 komentara
 • Dobro došli u aboridžinsku zemlju!

  Australijski kontinent krije brojne prirodne lepote, a jedan od bisera među njima svakako je nacionalni park Uluru - Kata Tjuta!...»

  24. 05. 2016. - 0 komentara
 • Grandiozni kanjon Kolorado

  Neverovatni prirodni fenomen, grandiozni kanjon Kolorado, nalazi se u SAD-u, tačnije u severozapadnoj Arizoni. Ova neverovatna formacija nastala je usled erozije, vulkanskih erupcija, naslage lave i proticanjem, istoimene, reke Kolorado. Kanjon Kolorado nije ni najveći, ni najdublji u svetu, ali godišnje ga poseti preko pet miliona ljudi!...»

  21. 05. 2016. - 1 komentara
 • Netaknuti grčki biser – Ostrvo Limnos, oaza za idealan odmor

  Skriveni zalivi, dugačke peščane obale, kristalno čisto more, tradicionalni proizvodi i izuzetno ljubazni domaćini čine ostrvo Limnos pravim grčkim biserom. Za naše područje, još uvek dovoljno neistražena destinacija, a turistička agencija Inter Holidays se pobrinula da od ovog leta to promeni....»

  19. 05. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019