Pregled vesti za Maj:


 • Saveti kada uzimate rent-a-car

  Budući da mnogi naši turisti koriste usluge rent a car-a, naročito ako letuju na ostrvu, odlučili smo da pronađemo neokoliko saveta kako da izbegnu probleme i komplikacije....»

  30. 05. 2015. - 3 komentara
 • Događaji u Grčkoj tokom leta

  Ako se već zateknete u Grčkoj tokom juna i jula mogli biste da posetite makar jedan od mnogobrojnih festivala koji se odigravaju širom Grčke. Reč je o lokalnim festivalima, umetničkim, namenjenim turistima, svetlosnim i muzičkim šou programima. Takođe, i bioskopska ponuda je interesantna, a gotovo svako selo u planinskom delu ima svoje specijalne proslave i tradicionalne festivale, na kojima su turisti uvek dobrodošli....»

  29. 05. 2015. - 2 komentara
 • Opustite se i uživajte u slovenačkim termama

  Odmor za porodicu, romantični vikend, rehabilitacija, ili tretmani za zdrav život - šta god da vam je potrebno možete da nađete u slovenačkim termama, odnosno banjama sa toplom vodom. ...»

  28. 05. 2015. - 1 komentara
 • Provedite vikend u evropskim gradovima poznatim po dobroj muzici

  Ako planirate da vikend provedete u nekom od evropskih gradova, neka to bude grad sa bogatom muzičkom tradicijom, kako bi vaše putovanje bilo kompletnije....»

  27. 05. 2015. - 0 komentara
 • Šta ne treba da nosite na odmor

  Bilo da putujete avionom, kada želite da izbegnete plaćanje dodatnog prtljaga, ili bilo kojim drugim sredstvom, uvek će vam put “lakše pasti” ako ne nosite previše prtljaga, koji je em težak, em treba da nosite i brinete o nekoliko torbi i kofera. Razmislite pre nego što u kofer stavite nešto od sledećih stvari, da li su vam zaista neophodne?...»

  26. 05. 2015. - 8 komentara
 • Festivali i zanimljivi događaji na Malti

  Pored zanimljive istorije, Malta nudi i brojne religijske festivale i kulturne događaje. Neki crkveni praznici su ujedno i državni praznici, kao što je Dan Svete Marije, sredinom avgusta, dok drugi događaji imaju svoje korene u tradicionalnom folkloru. Najvažniji događaj za svako selo je svakako dan kada se praznuje svetac tog mesta....»

  25. 05. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019