Pregled vesti za Maj:


 • Rimini - ponos italijanske obale

  Na 400 kilometara severno od italijanske prestonice, nalazi se “mali Rim”, odnosno gradić Rimini, jedno od najpopularnijih odmarališta na italijanskoj rivijeri Jadrana. Ovaj prelepi gradić odlikuju duge, lepo uređene peščane plaže i zabavan noćni provod....»

  29. 05. 2014. - 12 komentara
 • Turističke atrakcije Grčke

  Preko 200 naseljenih ostrva, istorijske lokacije koje obuhvataju četiri milenijuma, veličanstvene plaže, planinski vrhovi privlačni za istraživanje, obiluju turističkim atrakcijama koje bi trebalo obići. Predstavljamo vam najpopularnije turističke atrakcije Grčke, koje je izdvojio sajt touropia.com....»

  27. 05. 2014. - 8 komentara
 • YUTA sa svojim članicama pomaže ugroženima u poplavama

  Pomoć ugroženima od poplava uputiće i nacionalna asocijacija turističkih agencija “Yuta”, na čijoj vanrednoj sednici Upravnog odbora, odlučeno da će se formirati poseban račun na koji će se uplaćivati sredstva za pomoć ugroženima....»

  23. 05. 2014. - 0 komentara
 • Uživajte u svetskim barovima sa najneobičnijim enterijerima

  Ljubitelj ste neobičnih kafića i barova, a imate priliku da putujete - definitivno imate i šta da vidite. Mi smo vam spremili najinteresantnije enterijere svetskih barova, koji će vam zauvek ostati u lepom sećanju....»

  21. 05. 2014. - 1 komentara
 • Milion dinara za pomoć vladi Srbije

  Javno preduzeće Skijališta Srbije izdvojilo je milion dinara iz sredstava preduzeća za pomoć Vladi Republike Srbije u otklanjanju posledica poplava i pomoć najugroženijim sugrađanima, pogođenim elementarnom nepogodom koja je zadesila Srbiju u proteklih nedelju dana. ...»

  20. 05. 2014. - 0 komentara
 • Pariz: Grad svetlosti, mode i kontrasta

  Prestonica Francuske, grad svetlosti i romantike, centar mode i grad širokih bulevara - sve su to sinonimi za Pariz, a iako je putovanje u jedan od najromantičnijih gradova na svetu rezervisano za parove, u njemu vam podjednako može biti lepo i sa prijateljima....»

  17. 05. 2014. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019