Pregled vesti za Maj:


 • Kako da se rashladite ovog leta

  Letnja sezona je na pragu, a po svim prognozama nas čeka jedno dugo i toplo leto. Ukoliko niste u mogućnosti da oputujete na neku destinaciju, evo prilike da pronađete rešenje kako da se rashlade da ne biste to radili kao momak na slici. Mi vam predstavljamo akcijsku ponudu nadzemnih, montažnih, dečijih bazena i ostale opreme sa NonStopShop-a: ...»

  31. 05. 2013. - 0 komentara
 • Turizam za najhrabrije: Šetnja iznad litice po daskama starim 700 godina

  Samo najsmeliji turisti upuštaju se u avanturu penjanja uz uzanu i nesigurnu stazu duž litica Huašan planine u kineskoj provicji Šensi....»

  31. 05. 2013. - 4 komentara
 • Sve što treba da znate o Tenerifima

  Od sedam Kanarskih ostrva Tenerife je najveće i najnaseljenije ostrvo. Godišnje Tenerife poseti oko pet miliona turista, što ga svrstava u jedno od najposećenijih ostrva Kanara. Za ovu grupu ostrva mnogi misle da su naziv dobila po kanarincu, njihov naziv potiče od latinskih reči Insula Canaria , što znači ostrvo pasa, koje su im dali Rimljani kada su prvi put posetili ostrvo. ...»

  28. 05. 2013. - 16 komentara
 • Upoznajte nove destinacije pešačeći

  Treking ili putovanje koje provedemo šetajući po neistraženim destinacijama sve je popularniji vid turizma u celom svetu. Ovaj vid putovanja vam omogućava da upoznate dušu neke zemlje. Tokom ovakvog putovanja možete da iskusite klasično pešačenje po planinama, safari ture, kulturne ture... Možete i sami, mada je uvek zanimljivije u društvu. Zato, uživajte u slobodi, nemojte da vas sputavaju obavezan smeštaj i prevoz i prepustite se upoznavanju...»

  27. 05. 2013. - 0 komentara
 • Odmor na plaži začinite Malteškom burnom istorijom

  Malta, mala nezavisna grupa ostrva u južnom Mediteranu, prava je destinacija za aktivan odmor i za ljubitelje vodenih sportova ronjenje, surfovanje, jedrenje....»

  24. 05. 2013. - 0 komentara
 • Lisabon - pravo mesto za mini odmor

  Oni koji žele na mini odmor pre leta, neće pogrešiti ako izaberu Lisabon. ...»

  23. 05. 2013. - 6 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019