Pregled vesti za Maj:


 • Raj za neplivače: Mrtvo more

  Na granici Izraela i Jordana, u Jordanskoj dolini, nalazi se najniža tačka na Zemlji – Mrtvo more. Mrtvo more je najslanije more na svetu, ali i najveća depresija u svetu. Ovo čudo prirode dosta je manje u odnosu na svoju prvobitnu veličinu, a predviđa se da će vremenom i nestati. Zbog toga dodajte ovu destinaciju na spisak mesta koje bi trebalo obići....»

  31. 05. 2012. - 23 komentara
 • Misterija i egzotika - upoznajte Bermude

  Bermudi su arhipelag u Atlantskom okeanu, ostrva koja su postala poznata zbog Bermudskog trougla. Na području ovih ostrva navodno se dešava da tajanstveno nestane brod ili avion, ali i pored toga ona privlače više od pola miliona turista godišnje. ...»

  29. 05. 2012. - 7 komentara
 • Ove godine letujte u zemlji faraona

  Egipat je država koja se nalazi u severoistočnoj Africi, politički je i kulturni centar Bliskog istoka. Broj turista koji posećuju zemlju faraona iz godine u godinu raste, jer retko ko može odoleti bogatoj istoriji ove zemlje i brojnim svedocima prošlosti, piramidama, interesantnom noćnom životu, ali i Crvenom moru i dugim peščanim plažama....»

  29. 05. 2012. - 0 komentara
 • Tamo gde živi čudovište Nesi: jezero Loh Nes

  Jezero Loh Nes nalazi se u Škotskoj, a širom sveta poznato je po legendi da u njemu živi čudovište Nesi. Priče o Nesiju potiču još od 6. veka, a još uvek nije dokazano šta je i da li ono zaista postoji. Tako Nesi, zajedno sa Bigfutom i Jetijem, ostaje najveća misterija kriptozoologije....»

  28. 05. 2012. - 4 komentara
 • Turistički centar Meksika: Kankun

  Kankun se nalazi u jugoistočnom Meksiku, na poluostrvu Jukatan. Svetski je poznata turistička destinacija, jedno od najtraženijih i najpoznatijih letovališta na svetu. Godišnje ga poseti preko tri miliona turista....»

  27. 05. 2012. - 11 komentara
 • Makedonski biser

  Ohrid je središte Ohridske arhiepiskopije, duhovno i nacionalno središte Makedonije, mesto kulturnog i prirodnog bogatstva Balkanskog poluostrva. Ohridsko jezero je jedno od najvećih, najdubljih i najstarijih jezera Evrope. A Ohrid i Ohridsko jezero zajedno, ponos su makedonskog turizma i turistički centar Makedonije. Od 1980. godine nalaze se na spisku Svetske baštine UNESCO-a....»

  26. 05. 2012. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2019